Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Open Your Mind

Jak mam wytłumaczyć fryzjerce, żeby mnie tak obcięła?

Polecane posty

Gość parmezan
o kurde nie rob tego , chyba, ze chcesz zalowac XD

Gość Artefakt_Diabła
eeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj fajowe kurcze moze ja sobie zrobie cos takiego a jak to sie układa??? tzn bez ułożenia to pewnie jakieś oklapniete jest weź cos powiedz na ten temat

Gość Open Your Mind
A jeżeli to nie wystarczy? To jest jedyne zdjęcie tej fryzury. Niestety nie wiem jak wygląda z przodu. Ha, podoba wam się?:D

Gość minol
ooooo raaanyyy...dziecko kochane,opanuj się

Gość Artefakt_Diabła
zrobiłabym sobie gdyby mi kyos wytłumaczył co robić żeby tak wygladało bez tony lakieru i stania przed lustrem

Gość Open Your Mind
No ja wiem tyle co ty:D Nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda bez układania i w jednym kolorze. A chciałabym, żeby to wyglądało tak jak na zdjęciu, a nie, żeby mi fryzjerka wyleciała ze swoją wizją. bo nie raz mi tak odpieprzała.

Gość Open Your Mind
Chyba nie trzeba stać długo przed lustrem i ładować cysterny żelu. Krótkie są te włosy. Przynajmniej jeżeli chodzi o moje włosy.

Gość Open Your Mind
Hmm..:P I co koniec tematu?

Gość Open Your Mind
Ej, właśnie:P A jaki kolor bym mogła sobie zrobić? Bo blondu nie chcę. Chyba, że w jednym kolorze, bo czarne mam:P I jak myślicie, jak z przodu wygląda grzywka? I ogólnie z drugiej strony?

Gość Open Your Mind
ewrybadys hir?

Gość Open Your Mind
Open Your Mind, And Help Me, Pleace:)

Gość chyba cię porąbało
Fryzura fajna, ale wiesz jak to będzie wyglądać bez ułożenia?????? Jak skunks. Do tego dolicz sobie to, że nie będziesz miała tak lśniących włosów, takiego odcienia farby (po tygodniu ci się zmyje i zostanie świński blond), nawet takiego cięcia i nie będziesz mieć i na zwykły zel nie będzie ci się to trzymać. Po zsumowaniu będziesz wyglądać jak ta pierwsza z lewej http://www.film.gildia.pl/filmy/galerianki/galeria/image007/*sen/

Gość Open Your Mind
Napisałam że chcę jeden kolor. Chodzi tylko o ciecie. Jak będzie bez zelu wygladalo i jak dokladnie wytlumaczyc etc.

Gość Open Your Mind
:P

a ja ci powiem,ze bym uwazala...na tym zdjeciu ta fryzura sie tak ladnie prezentuej tez dlatego,ze dziewczyna jest bardzo ladna...

Gość Kikaaaaaaaaaa
koszmar, jak mozna sie tak oszpecic :o

Gość Artefakt_Diabła
fryzura zajebista, dla młodej dziewczynki. dla starej raszpli na pewno nie. chciałam zaszalec i dziś sobie taka zrobić, ale fryzjerka mi odradziła bo bez układania to będzie wyglądać beznadziejnie. wiec sie zastanów czy chce ci sie stac godizne przed lustrem codziennie i nakładać tone pianki i lakieru. w końcu wybrałam inną ale też ostrą;) jestem zadowolona

Gość spadłam
Niestety bez żelu ,lub lakieru i pianki się nie obejdzie . Nie pisz potem ,że to wina fryzjerki iż fryzurę musisz codziennie układać . Ludziom nie da sie wytłumaczyć,że zdjęcie zrobiono raz i ono jest .

Gość Artefakt_Diabła
no dokłądnie:/

Gość Open Your Mind
Hmm.. To nie wiem. Jeszcze to przemyślę. A diabełku, jaką sobie zrobiłaś fryzurkę?:P

Gość Artefakt_Diabła
hmmm cięzko opisać, a fotki nie znajde bo to troche mój autorski pomysł. z przodu włosy mniej więcej tak do brody a z tyłu ogolone do połowy głowy. tyle że nie jak "od garnka" prosto, tylko te długie stopniowo przechodzą w krótkie.taka drapiezna linia sie robi z profilu:)

Gość Open Your Mind
No można sobie to wyobrazić na różne sposoby:P Może lepiej znajdź albo zrób nową fotkę i wstaw?:)