Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madulek

orgazm pochwowy sama

Polecane posty

Gość madulek

jak samemu nauczyc sie przezywac orgazm pochwowy?tak zebym potem mogla nauczyc faceta tego;)

Gość madulek
hehe mam problemy z jasnym przekazem;) orgazm lechtaczkowy potrafie sobie zafundowac i nauczylam tego mojego faceta.ostatnio przeczytalam ze orgazmu pochwowego trzeba sie nauczyc wiec pytam jak?moze ktos wie?jakies raddy techniki

Gość madulek
a to roznie zalezy na co mamy ochote.moj facet jest doswiadczony wiec potrafi kochac sie bardzo dlugo i w roznych pozycjach czasem krotko bo mamy ochote na tzw szybki numerek.sam seks jest bardzo przyjemny

Gość madulek
gdyby to bylo takie proste kochanie to na tym forum nie krolowal by temat orgazmu pochwowego;)

Gość a może ma małego ptaszka
, który ma za dużo swobody w twojej przepasnej dziurce

Gość madulek
myslisz ze prezerwatywy z wypustkami badz inne takie gadzety daja rade?a mozna nauczyc sie tego samemu ze swoim paluszkiem np?

Gość madulek
do malych ptaszkow bym go nie zaliczyla a i mojej dziurki do przepastnej tez nie;)

Gość madulek
hehe kolczyk odpada;)on juz kreci nosem na moj kolczyk;) tylko czytalam ze tego rodzaju przyjemnoci kobieta musi sie nauczyc.tylko ja biedna nie wiem jak...

Gość najpierw ortografia potem sek
próbuje się pisze!!!!!!!!!!!!

Gość madulek
specyfika tego forum jest to ze jak ktos nie ma nic do powiedzenia to zawsze przyczepi sie ortografii lub stylistyki albo składni zdania...

Gość madulek
moj paluszek jest przystosowany do orgazmow lechtaczkowych;D kiedy wkladam do srodka (haa znalazlam bezproblemu punkt G) to czuje laskotanie tak jak by mi sie siusiu chcialo ale nudzi mi sie szybko bo nigdzie mnie to dalej nie zaprowadzi

Gość madulek
ja szkole i nudne lekcje polskiego mam juz za soba dawno i nie zwracam uweagi na ortografie. zwlaszcza kiedy widze ze ktos kto do mnie pisze ma cos sensownego do powiedzenia;)

Gość madulek
daj spokoj z tymi bledami mi to tito nawet ich nie widze;) moze nie jest tak wrazliwa ale gdyby tak bylo to chyba nie piszczala bym w czasie seksu...hmm;)

Gość Tylko chamstwo może powiedzieć
że ortografia jest nieważna. Kulturę i klasę człowieka poznaje się też po staranności pisania i dbałości o słowo pisane.

Gość madulek
hehe widocznie jestem chamka;)niech kazdy zajmie sie soba i nie wtraca sie w to co robia i jak robia inni co?>tak bedzie prosciej;)

Gość wsadż sobie kaktus w cipę
będziesz miała megaorgazm pochwowy

Gość madulek
kwintesencja forum erotycznego jest dbałość o słowo pisane;)hehe podoba mi sie Twoje podejscie;)chamstwo zazwyczaj zajmowialo sie uciechami cielesnymi a nie slowem pisanym i krzewieniem kultury;) a zeby bylo smiesznie to w LO bylam w kl humanistycznej;)

Gość IceBreaker miała celujący
z ustnego - chyba u chłopaków za szkołą...

Gość madulek
niezly agent z Ciebie;) moze i jestem chamka ale wole rozmawiac o seksie niz o ortografii

Gość madulek
inteligencja ponoć czyta ze zrozumieniem hehehheeheh

Gość madulek
hehe ja lubie robic i gadac;)

Gość madulek
no i bardzo fajnie;)moj mezczyzna nie lubi gadac o seksie a bynajmniej nie ze mna;)

Gość madulek
no to chyba jedyny sposob zrady ktory wchodzi w rahube;)hehe...moj facet np pisze z moja kumpela o seksie;)

Gość madulek
ja tam z moja mama ogarniam temat rowno;)))

Gość madulek
ja jestem otwarta;)wiesz skoro moj kocur analizuje z moja kumpela to jak bardzo sie postaral w ostatnia sobote to czemu ja nie moge hehe;)wlasnie wlaczylam sie do dywagacji nad ksztaltem cicika;)

Gość madulek
ale wzgledem faceta czy jak sie zachowuje moja kicia?

Gość madulek
mam ten stan rzadko ale zachowuje sie podobnie jak Twoja kobieta oprocz tego smiechu.wtulam sie w kocura albo mam mega pałera i zabieram sie za rewanz;p a pozatym zauwazylam ostatnio ze jak sama sie pieszcze to orgazm trwa krotko i jest bylejaki mogla bym w tym czasie ksiazke czytac ale jak to robi moj kocur to trwa dlugo jest na maxa intensywne nie krzycze wyrywam mu sie...ojojoj..

Gość madulek
heee...pamietam odlegly czas jak moj kocur nie mogl sie ze mna kochac bo bylam dziewica rok go tak przetrzymalam a jest 7lat starszy i pamietam jak zrobil mi pierwsza minete.to chyba pol minuty bylo pierwszy strzal i orgazm... wstydzilam mu ie o tym powiedziec eh..jak bylo pieknie kiedys

Gość madulek
a po ile macie lat?:)

Gość madulek
ale paluszki to troche inaczej niz wacus...niech sie malutka nie boi;)ile jestescie razem?