Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madulek

orgazm pochwowy sama

Polecane posty

Gość madulek
spoko moj michacz musial wytrzymac roczek;)nie naciskal nie obrazal sie i bylo wszystko dobrze.jakos to wytrzymal.potem powiedzial mi ze gdyby cos nam nie wyszlo to bedzie mnie bardziej pamital niz laske z ktora bzyczyl sie pierwszy raz bo podobno zadko spotyka sie takie kobiety heh;) lubisz lizanko??moj kocur nie bardzo...;(

Gość madulek
nie wiem czy nie przepada ze wzgledu na zapach zawsze mi mowi ze moja kicia jest tak wypielegnowana i ze chcialby chociaz raz zobaczyc jak smakuje po kilku godzinkach od myju myju..ale niestety nie ze mna.a ja lodzika to uwielbiam mimo ze nie umiem;)najczesciej on pomaga mi raczka;)

Gość madulek
nie lubie sie o to prosic bo to mnie w jakis sposob upakarza upokarza eeee jakos tak to sie zapisuje nie wiem

Gość madulek
no tak tylko nie zbyt fajnie jak poraz kolejny slyszysz ciezkie westchnienie i grymas jak u robotnikach w kamieniolomie.jak ty sie czujesz jak toja kobieta odmawia ci lodzika?

Gość madulek
uuu mam do czynienia z wyzszymi sferami;) wiesz moj kocur jest mechanikiem a tez nie przywykl do odmowy...on wie jakie korzysci i profity bedzie mial za zrobienie mi minetki a i tak robi ja zadko...

Gość madulek
nie znam cie wiec nie moge tego nazywac.caly czas wznosze blagalne modly zeby jakos polubil lizanko;) a tak odbiegajac od tematu moze ty mi wyjasnisz dlaczego niektore kobiety uzalezniaja pochozenie faceta i zawod jego z tym jaki jest w lozku?niektore laski pytaja mi sie jak moge miec przyjemnosc z seksu z mechanikiem ze wsi no ale to takie pseudoynteligentki sa

Gość madulek
ale na litosc boska czym sie rozni kuzwa dydek mechanika od wacka prezesa jakiegos mega koncernu...czy tu nie liczy sie czlowiek tylko pieniadze?

Gość madulek
ale chyba tacy wydepilowani opaleni zelusie maja powodzenie tylko u lasek pokroju wersacze albo dolczegabana i zlote bmw;)moj facet jest przeciwienstwem lysy dobrze zbudowany 2 metry wzrostu ale przy tym jest uczynny pracowity inteligentny..ehh

Gość madulek
sluchaj a wracajac do naszego tematu to co bys powiedzial na to ze jak sie zaspokajam sama to zjamuje mi to minute czasem troche wiecj a jak probuje z moim w czasie seksu to wogole nie jest to przyjemne czuje sie wrecz glupio...

Gość madulek
ale przy nim moja kicia wogole nie reaguje na moj wlasny dotyk

Gość madulek
taaa sasiednie forum zwalilo mnie z nog...no tak jak on jest we mnie a ja chce pomoc sobie raczka sama majac go w srodku to moje palce nie sprawiaja mi zadnej przyjemnosci

Gość madulek
a np jakie bo sie nie orientuje.wiem ze jakim tam durex play ooo jest

Gość madulek
mozna by sprubowac;)dzieki;)

Gość madulek
napisze do ciebie napewno;)pozrawiam i sciskam;)twoja krolewna ma szczescie...papapp