Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malazonka

sledz na NK

Polecane posty

Gość malazonka

proszę mi napisac, o co chodzi z tym śledzeniem? na czym polega ta funkcja ze sprawdzaniem- czy ktoś nas sledzi, czy ja kogoś sledze etc....przeciez skoro wyłączyłam opcję w preferencjach, tzn. " nie pokazuj innym ze oglądałam ich profil (jednoczesnie nie bedziesz wiedział kto oglądał twoj)...to w jaki sposób moge wiedziec kto mnie sledzi? albi na odwrót? proszę odpisac bo mnie to niepokoi

Gość hhohiho
no wlasnie, jak to z tym jest??

Gość hmmhhm
upupupupu....tak myslałam ze nikt nie wie....

Gość malazonka
ale po porstu nie chce mi sie tam wchodzic i słucahc tego wszystkiego? czy tak trudno jest odpowiedziec jednym zdaniem?-przeciez pytam tylko o jedno....ludzie, dlaczego wy tacy jestescie? po to jest forum zeby rozmaiwac i pytac...cóz- polskie społeczeństwo

Gość szukajszukaj
masz rację, tacy są ludzie potrafią tylko pomóc jak chodzi o związki, uczuica, itp....

Gość uuuuuuuuuuuuppppppppppp

Gość upupupupupupu

Wiesz co? Pokazujesz swoją postawą jaka jesteś leniwa i chciałabyś dostać wszystko na tacy. Mogę się jedynie domyślać, że jesteś strasznie rozpieszczoną osobą i lubisz jak inni Ci zwyczajnie usługują. Skoro Nasza Klasa postarała się by dokładnie przedstawić na czym polega śledzik, zrobiła do tego prezentacje... a przy okazji Ty chcesz dowiedzieć się do czego ta opcja służy to cóż... pomyślmy - może powinnaś ruszyć tyłek i to przeczytać a nie zakładać durne tematy i usilnie je upować. NIKT nie będzie ci tego wyjaśniał.

Gość malazonka
no masz racje, ja to jednak tepa jestem (lekarz zbadal mi inteligencje, okazalo sie ze mam IQ świni w chlewie :/) i dlatego proszę o pomoc bo nie potrafie zrozumiec tego co napisali na nk

to sa 2 filmiki po minucie...juz bys dawno wiedziala,gdybys posiwecila na to wszystko te 2 minuty,a nie od 8:40 do teraz....

Gość malazonka
sorki pomylilam sie, mam IQ szczotki do czyszczenia toalety, tak mi wstyyyyyyyyyyd

jedyne co uwazam za glupie w sledziu to fakt,ze nie moge wykasowac ludzi z listy tych,ktorzy mnie sledza...uznalam,ze ta funkcja moze byc fajna,bo szybko pokaze wszystkim pewne rzeczy...usunelam wiec ponad 100 osob z isty ludzi,ktorych sledze...wchodze na tych ktorzy mnie sledza,ale nie mam mozliwosci ich usuniecia...w tym filmiku instruktazowym mowia,ze w edycji,ale tam tylko moge wybrac,czy chce zeby mnie sledzili znajomi,czy nie...nie chce ludzi usuwac z listy znajomych,tylko z listy sledzia...i tu jest wlasnie zonk...

Gość bo ty nie mozesz uzunac
tego kto cie sledzi :classic_cool: tylke tego kogo ty chcesz sledzic :classic_cool: