Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyyyy

pierwszy krok

Polecane posty

Gość ciekawyyyy

hej dziewczyny może doradzicie mi jak się zbliżyć do dziewczyny ? dziś bedzie nasze piąte spotkanie i może jakiś ciekawy pierwszy krok ? ostatnio byliśmy w kinie bylo miło :) jakieś ciekawe pomysły ?

Gość Maja konsultantka Avon
idzcie to centrum handlowego, w najbardziej ruchliwym miejscu cmoknij ja w policzek zerwij majty i ruchaj, bedzie tak zdezorientowania ze nie zdazy zaprotestowac.

Gość alaaaaaaaaaaa
hmmmm.pierwszy krok?chodzi ci o calowanie czy sex?

Gość ciekawyyyy
.....

Gość ciekawyyyy
chcę się najczulej zbliżyć bez całowania :) za wcześnie

Gość _Misiek_
Całus na przywitanie i na pożegnanie to wlaśnie pierwszy krok.

Gość ciekawyyyy
dałem jej kwiatka ... i pod koniec dnia miło się przytulaliśmy to nie jet taki typ dziewczyny co idzie do łóżka po tygodniu....

Gość alaaaaaaaaaaa
ile masz lat?14? bo to dziwne ze piec spotkan i nicccc nawet pocalunku...jezeli nie masz 14 lat to radze ci ja pocalowac i to namietnie jak najszybciej bo ta dziewczyna pewnie przezywa katusze i zastanawia sie co z nia nie tak

Gość alaaaaaaaaaaa
pocalunek to nie lozko

Gość ciekawyyyy
ej naprawdę ? no mamy po 20 lat... ale ja miałem długo dziewczyne i dawno się nie zbliżałem do innej a na niej mi zależy i nie chce spalić

Gość alaaaaaaaaaaa
serio to popatrz jej gleboko w oczy powiedz ze ci na niej bardzo zalezy i ja pocaluj w usta a nie w policzek jak przedszkolaki bo ona na 100% na to czeka odkad cie poznala.Wiem to z wlasnego doswiadczenia,tez bylam zakochana w takim niesmialym chlopaku jak ty i czekalam az pierwszy zrobi cos zeby sie do mnie zblizyc a on nic bo sie wstydzil jak sie pozniej dowiedzialam,ale mialam dosyc tego ze tylko za reke mnie trzymal i patrzyl na mnie a nic nie zrobil wiec go w koncu sama pocalowalam i nie rob tak jesli uwazasz sie za faceta tylko wez sprawy w swoje rece i ja w koncu pocaluj,i gwarantuje ci ze uslyszysz pozniej ze juz nie mogla sie doczekac.powodzenia

Gość ciekawyyyy
miałem dziewczyne 3 lata ....i wtedy było inaczej teraz jesteśmy dorośli a ja nie umiem :P

Gość MAŁRYCY
Zacznij dzialac synek, bo w koncu sobie pomysli ze jakis ciotowaty jestes! CO Z TA POLSKA...

To Ty jesteś facet i masz wykazywać inicjatywę. Nie bądź ciapa. Jak nie zrobisz nic możesz tylko stracić, a jak będziesz posuwał sie dalej to tak jak ktoś napisał wyżej - usłyszysz "no w końcu bo już nie mogłam się doczekać".

Gość ciekawyyyy
kurde masakra jestem w kropce :)

Gość alaaaaaaaaaaa
bez urazy ale z toba cos nie tak jest...w jakiej kropce???jezeli ci zalezy to sam powinienes myslec tylko o tym zeby w koncu ja pocalowac a nie zastanawiac sie nad tym...zachowujesz sie jakbys byl w podstawowce a nie jak dwudziestoletni facet...dorosnij w koncu bo dziewczyny beda cie zostawiac myslac ze jakis nieudolny zyciowo jestes..

Gość ciekawyyyy
a jak nie będzie chciała ? się pocałować ?

Gość alaaaaaaaaaaa
osobiscie jak zyje ile zyje nie znam takiej dziewczyny ktora by nie chciala sie pocalowac...a ta twoja jakby nie chciala to by cie olala po pierwszym albo drugim spotkaniu a skoro ich bylo piec tzn ze czeka i napewno juz jest na granicy wytrzymalosci i zastanawia sie czy cie olac czy sama ma cie pocalowac...uwierz mi i najlepiej idz ja od razu pocaluj...wpadnij do domu i jak otworzy drzwi to ja bez slowa pocaluj i powiedz ze juz dawno chciales to zrobic i ze wieczorem zabierasz ja na randke i zostaw ja tak w szoku....moze to smieszne ale dziewczyny uwielbiaja takie akcje i gwarantuje ci sukces murowany...jak nie wierzysz to spytaj jakiejs kolezanki co by powiedziala gdyby chlopak tak zrobil...

Gość ciekawyyyy
o masakra dobry pomysł :D

Gość ciekawyyyy
witam :)

Gość alaaaaaaaaaaa
hej dean hahaha i znowu sie spotykamy ;) z okazji ze juz jestem na tym forum pomagam temu dziecku zmadrzec;)

Gość ciekawyyyy
nie dziecku.... miałem dziewczyne 3 lata i nie miałem takich problemów bo miałem wszystko z nią ...

Gość alaaaaaaaaaaa
a no wlasnie ciekawyyyy wez sie do dziela a jutro napisz tutaj jak bylo...rzadko kiedy szukam starych tematow ale ty mnie tak zaciekawiles ze spaecjalnie tu wroce i mam nadzieje ze zobacze DZIEKUJE hahaha POWODZENIA I pamietaj badz facet a nie dupa;)

Gość alaaaaaaaaaaa
i co sie stalo z ta dziewczyna?

Gość ciekawyyyy
no ok pocałuje ją ....ale zabije cie jak spale :) o 17 spotkanko

Gość alaaaaaaaaaaa
ok hahaha mozesz mnie zabic:) ale gwarantuje ci ze nie bedziesz musial bo jak jej na tobie zalezy to bedzie w siodmym niebie...szczescia zycze:) i w sumie to powiem ci ze zazdroszcze bo ja mam juz za soba takie podchody i poczatki milosci...fajne to jest i pamietaj zrob cos takiego co na dlugo zapamietacie bo np ja z moim obecnym facetem nie raz wspominamy jak to bylo jak sie poznalismy i pierwszy raz pocalowalismy i to sa nafajniejsze wspomnienia jakie moga byc:)chcialabym zeby sie wrocily te czasy:)

Gość ciekawyyyy
kurde aż się boje :P