Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arcanna

Myślisz, że on Cię zdradza?

Polecane posty

Gość arcanna

Właściwie pytanie mówi wszystko... Jeśli tu jesteś, myślę, że przeżywasz chwile, które do najprzyjemniejszych nie należą. Wiem co czujesz, bo sama przez to przechodziłam. Niby wszystko jest ok a jednak podejrzewasz, że on ma kogoś. Dziwne przesiadywanie przed komputerem i szybkie zamykanie stron, gdy pojawiłam się w pobliżu. To był pierwszy sygnał, że coś jest nie tak. Po kilku miesiącach postanowiłam działać i poprosiłam o pomoc informatyków, którzy napisali dla mnie specjalny program, dzięki któremu odkryłam to co ukrywał przede mną mój mąż (nieznane skrzynki mailowe i numery gg)... Jestem w trakcie rozwodu i jest mi cholernie ciężko. Może dlatego postanowiłam napisać tutaj. Jeśli jesteś w podobnej sytuacji a może chcesz wykorzystać mój program, po prostu napisz: skark1515@interia.eu

Gość minimonitoring
do wykrycia zdrady informatyk nie jest potrzebny. w sieci jest tyle darmowych programow takich jak keyloggery czy inne programy monitorujace, wystarczy poszukac. przewaznie nawet trial wystarczy by dowiedziec sie wszystkiego.

Gość arcanna
minimonitoring, jestem kobietą, więc raczej niewiele mi to mówi. Może masz rację, że tych programów w internecie jest sporo, ale ile kobiet o nich wie? Ja musiałam wesprzeć się wiedzą znajomych informatyków i zadziałało...

Gość minimonitoring
mysle ze specem byc nie trzeba, skoro ja nie majac zadnego wyksztalcenia informatycznego sobie poradzilam bez problemu. ale ok ok, byc moze sa gdzies osoby, ktore moga miec z tym jakies trudnosci;p nie sadze by bylo ich duzo. kobiety? chyba tylko tym po 50 mogloby to nastreczyc problemow, aczkolwiek i to nie wszystkim:) nie neguje tez twojej checi niesienia pomocy pokrzywdzonym, skark ;p

Gość arcanna
Oferuję swoją pomoc jedynie przy okazji a chciałam tutaj po prostu pogadać i zobaczyć, czy jest więcej osób z takimi problemami co ja, ot tyle.