Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solllllra

nigdy nie bylam na solarium, help

Polecane posty

Gość solllllra

potrzebuję planu dzialania. Przychodzę,mowię dzien dobry i co dalej?

Gość sollllra
tylko serio proszę. Czy do rozebrania jest jakies specjalne pomieszczenie/parawan? czy będę sama podczas opalania? czy sama mam zamknąc klapę?

Gość oleandriaaaaaaaaaaaa
Mówisz dzień dobry ,że jesteś pierwszy raz. Wtedy Pani Ci pokaże jak otworzyć łóżko, założyć okularki jak się położyć itp..... Powie Ci też ile miunut na pierwszy raz wystarczy (nie więcej niż 7 moim zdaniem, ale to też zależy od mocy lamp) Powiedz jej ,że nigdy nie byłaś, co masz się stresować, że coś źle naciśniesz w łóżku albo wychodzić jak jeszcze nie skończy się opalanie. Ja mam 22 lata i sama chodzę b. rzadko tylko jak jakaś okazja jest, impreza i jak jestem na nowym solarium, gdzie jeszcze nie byłam to zawsze pytam jak będzie najlepiej i na ile minut.

Gość dziewczyna ladacoo
Dzien dobry. Potem mowisz na ile minut(jak masz jasna karnacje to nie wiecej niz na 5- zreszta mozesz ta babke zapytac na ile powinnas isc. Pozniej ona ci mowi- np. kabina nr 1- juz mozna wchodzic lub prosze poczekac 5 minut-siadasz i czekasz. Pozniej wchdozisz tam, rozbierasz sie do naga- tudziez zostawiasz stringi, smarujesz sie jakis kremem czy czyms takim do solarium(mozna tam kupic ale chyba dosc drogo). Kladziesz sie na to lozko, zamykasz klape i albo wlaczy sie automatycznie albo musisz wcisnac START. Jak zapala sie wszystkie swiatla, zacznie robic sie dosc goraco, lub zacznie dzialac klima- to znaczy ze juz sie opalasz. Gdy skonczy- gasna swiatla i otwierasz klape, ubierasz sie, wychodzisz. Mowisz- do widzenia. Aha- zmyj makijaz przed opalaniem sie- tam powinny byc specyfiki, lub zrob to w domu. ile masz lat?

Gość 1234567.......
ja też nigdy nie byłam i nie zamierzam być ale podejrzewam że jak tam pójdziesz to osoba która tam pracuje Ci wszytko pokaże i wytłumaczy w końcu to nie wstyd przyznać się że jest się pierwszy raz więc nie rób problemu :)

Gość oleandriaaaaaaaaaaaa
łóżka są w takich zamykanych pomieszczeniach, płacisz wchodzisz do pokoiku i zamykasz się. Rozbierasz, kładziesz na łóżku. % minut na karaibach i sru spowrotem na zimno:)

Gość solllrara
dzięki:) a co z rozebraniem? gatki tez zdejmujecie czy oplalacie sie w majtach:P? i czy dostanę jakis balsam?

Gość solllllara
mam 21 lat ...a co to ma do rzeczy?

no i mowisz,ze chcesz isc na dziesiec minut np.albo piec...i chodzisz co jakis czas na piec pozniej jak skora sie troche przyzwyczai to na dziesiec.Jak sie opalasz na czerwono to na piec miut idz na poczatek(jak sa mocne lampy).Jak maja tez stojace to wybierasz sobie naktore chcesz isc.Wchodzisz do kabiny czy pokoju gdzie cie babka(lub facet)skieruje.Pytasz sie czy wlaczasz sama lozko czy jest wlaczane automatycznie.Jak automatycznie to jak tylko babka wyjdzie to sie rozbierasz wchodzisz na lozko i czekasz az sie ono wlaczy.A jak wlaczasz sama to spokojnie sie rozbierz i jak wejdziesz nalozku to naciskasz przycisk start i sie opalasz.W kabinie(czy pokoju czy jak sie tam to nazywa sa okularki chroniace powieki wiec je zaloz zanim wleziesz na te lozko.I nie zapomnij zamknac sobie lozka:D )po uplywie tylu minut ile sobie zyczylas lozko sie wlacza.Na solarium lepiej nie isc z makijazem.W prawdzie jest tam zazwyczajmleczko do delmakijazu ale kiedys nie dokladnie starlam sobie makijaz i mialam lekkie plamy na twarzy przez kilka dni:/

"dzięki a co z rozebraniem? gatki tez zdejmujecie czy oplalacie sie w majtach ? i czy dostanę jakis balsam ?" sa balsamy przyspieszajace opalanie.Zanim udasz sie do kabiny babka napewno Ci cos zaproponuje.Ja sie rozbieram do naga.W koncu lepiej miec opalony tylek:P

od solarium skóra sie szybciej starzeje i brzydnie w wieku 35 lat będziesz miała pomarszczoną szyję ;-)

Gość solllara
tak calkiem do naga? a co z jakimis zarazkami ktore potencjalnie tam są/ w majtach wydaje mi sie bezpieczniej :P

"tak calkiem do naga? a co z jakimis zarazkami ktore potencjalnie tam są/ w majtach wydaje mi sie bezpieczniej" zarazy jest napewno mniej niz na basenie(gdzie woda dostaje sie praktycznie wszedzie:P ),bo lozka po uzyciu kazdego osobnika sa wycierane specjalnym plynem antybakteryjnym.

Gość dziewczyna ladacoo
Po kazdej klientce kabina jest czyszczona specjalnymi srodkami, wiec powinno byc higienicznie i czysto.

"od solarium skóra sie szybciej starzeje i brzydnie w wieku 35 lat będziesz miała pomarszczoną szyję" owszem jesli ktos chodzi regularnie latami...raz na jakisczas mozna sobie wykupic taki karnecik np.Mam 24,a z solarium kozystam od czasu do czasu od jakichs pieciu lat.I nie mam zadnych zmarszczek.Opalanie sie na sloncu tez powoduje szybsze stazenie skory:/

Gość nie byłaś
i dobrze, nie dostaniesz raka

ee to proste, wchodzisz mówisz dzień dobry ja mówię cześć... Mówisz ile chcesz minut, płacisz i wchodzisz, zaykasz dzwi. Jak się rozbierzesz kładziesz się wciskasz guzik i zamykasz się no i pełen relaks...