dziewczyna666 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 witam też mam problem z podwyższona prolaktyną. i czytam tu że każda z Was prawie dostała jakie s leki bromegron. a ja dostałam diane. tylko ze ja mam też podwyższony androstendrion i dhea. co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna666 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 puk puk pomoże mi ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopalnia opcji Napisano Wrzesień 30, 2009 Nigdy nie pojmę dlaczego prolaktynę należy zbijać hormonami. Przecież jest tyle ziołowych opcji. Poszukaj trochę w necie, sama się przekonasz. Szkoda zdrowia na hormony. No chyba że jest to dla Ciebie sposób na zabezpieczenie przed ciążą (tak przy okazji), to ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dostunia Napisano Październik 1, 2009 ja lykam dostinex na zbicie prolaktyny.Staram sie o dziecko.Leki ziolowe nie sa tak silne i jesli zadzialaja to tylko na chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach