Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaW

Kto sie zna na snach?

Polecane posty

Gość weronikaW

Czy jest ktoś kto mógłby mi wyjaśnić sens moich snów? Codziennie śnię o psach. Trzymam szczeniaki na rękach, lub dorosłe psy mnie otaczają. Czasem śnię, że rozmawiam z nimi tzn. szczekam. Proszę może jest ktoś kto się na tym zna?

w kazdym senniku napisane co innego,akurat w moim jest że jeśli snią sie psy Yobie znane to znaczy ze masz wokol siebie duzo przyjaciol a jesli sa to obce zwierzeta to masz wrogów.

Gość weronikaW
a nie ma tu jakiejs wrozki?

Gość sibi
zależy jakie psy sie sniły ,i co robiły:D

Gość ale bzdury gadacie
psy, w ogole zwierzeta oznaczaja instynkty, przede wszystkim chuć czyli gacha ci trzeba, dziewczynko 🖐️

istnieje taki zabobon ze jak snia sie psy to na pieniadze ale ja nie wierze w znaczenie snow, poniewaz dla mnie jest to po prostu odbicie wyobrazni albo kumulacja przezyc z danego dnia, przynajmniej mnie sie tak sni.

Gość sibi
jaki kolor tych psów?jesli czarne oznacza zdrade w najblizszym otoczeniu,jesli psy cie liza po rekach to ktos cie chce w cos zwabic,jak sie bawi z toba oznacza to zmarwienia.jesli sen sie powtarza wiecej niż 2 razy to warto zwrócic uwage..chyba ze duzo myslisz o psach:P

Gość bleblącaaaa
tzn że przyjaciele ze szkolnych lat, Ci z którymi byłas zżyta, teraz maja jakis uraz do Ciebie , cós nie tak zrobiłas i Cie obgaduja tzn cos musisz zmienic ..wyjasnij sprawe

Gość weronikaW
O tym ze to cos z przyjaciolmi slyszalam, ale to na pewno nie o nich chodzi, bo mamy caly czas jednakowe bardzo dobre stosunki. Snia mi sie duze psy typu wilczury rotweilery zawsze samce i szczeniaki tez duze rasowe, grube lapy itp w kolorach ciemnych, prazkowane brazowe i czarne z brazowymi akcentami

Gość a kiedy ostatnio sie pukałaś
?

Gość weronikaW
nie pukam sie... czekam na tego jedynego

Gość no i dlatego snia ci sie psy
bo cie chuc neci

Gość weronikaW
Ale co ma wspolnego pies z seksem? Wcale mnie nic nie nęci spokojna jestem zawsze

Gość bo pies oznacza tlumione
instynkty, chodzi o potrzeby seksualne... :O tak ciezko to pojac? i moze wlasnie na zewnatrz jestes spokojna, ale natury nie oszukasz 🖐️