Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalinka234

mój mąż poszedł na wesele mimo że zmarła mi mama

Polecane posty

moja mama umarła dwa tygodnie temu w sobote o 8. a mój mąż tego samego dnia poszedł na wesele do znajomego. ja sama płakałam w domu. co o tym myślicie?

Gość ale masz hujowego męża

Gość dziewczyna ladacoo
Zachowal sie jak cham

chamowa..i to mocna....u mnie jazda bylaby gwarantowana...ale czasdem facetowi trzeba tlumaczyc jak koniowi przy zlobie,ze zona to cos wiecej niz przyjaciolka i jak jego matka umrze,to tez bedzie plakac z nim...chyba nie pomyslal

Gość getgeg
No to widac jak układa Wam sie w małżenstwie i jak traktował Twoja matke. Gdyby w Waszym małzenstwie działo sie dobrze,to maz na pewno nie zrobiłby tego.Musicie byc poważnie skonfliktowani z esoba i ze swoimi rodzicami gdy do takiego postepku ze str.Twojego meza doszło.

do wieczora siedziałam z ojcem i siostrami u mamy w domu, później kupiłam sobie flaszke i do chyba 3 rano siedziałam z koleżanką, piłam i płakałam

getgeg - układa się nam norm, a moja matke on bardzo lubił, ona bezkonfliktowa była i go uwielbiała

Gość protkowa
Współczuję Ci...straszny z niego tuman...:-(

Gość getgeg
kalinka234--gdyby w Twoim małzenstwie działo sie dobrze i przede wszystkim gdyby Twoj maz b.lubił Twoja mame,to na epwno nei poszedłby na wesele .Albo prowokujesz ,albo naparwde Twoje małzenstwo jest w rozsypce i Twoj maz nie szanował nogdy Twojej mamy.

Gość gośćżona
Mój mąż też poszedł sam na wesele.Ja zostałam z dziećmi.Jestem na niego wściekła.Bawił się do 8 rano.Tańczył sobie z kim chciał i pił a ja mordowałam się z dwójką budzących się na zmiane dzieci. Ale zemszcze się i też przy najbliższej okazji wyjde na całonocną imprezke s a m a :) zobaczy jak to miło

Gość gość
Jakby moja teściowa zdechła to bym imprezował przez miesiąc :D