Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbrykana.1763

jak uratować włosy?

Polecane posty

Gość rozbrykana.1763

wczoraj spojrzałam na szczotkę i zauważyłam, że już 3 dni po czyszczeniu znowu jest otoczona włosami jak jakimś kokonem. fakt, rozjaśniałam ostro włosy przez ostatni rok i nie bardzo o nie dbałam. teraz obudziłam się nagle i mam wrażenie, że będę musiala obciąć się chyba na łyso. ktoś mi mówił, żeby wcierać we włosy oliwę i trzymać przez godzinę, ale to nie działa! niech mi ktoś pomoże, proszę!

Gość chm... to chyba nie jest
najlepszy sposób żeby pomóc koleżance :P może do tej oliwy dokrop trochę cytryny?

chm... oliwa z cytryną może być niewystarczająca jeśli rzeczywiście tak sobie zniszczyłaś te włosy niemiłosiernie. tu trzeba bardzo mocnej odżywki, może nawet jakiś zabiegów u fryzjera, możesz też jednak trochę je podciąć; to może troszexzkę pomóc...

Gość tak od razu to się nie da
musisz podejść cierpliwie do sprawy. mnóstwo jest o tym wątków w necie, poczytaj sobie. najpiej kupić sobie jakiś suplement, popytaj w aptece, ja ci mogę polecić onozis. brałam przez 2 miesiące i odrosły mi włosy, które też nie były w najlepszym stanie. musisz wziąć co najmniej 2, 3 opakowania żeby zobaczyć różnicę przy tak zniszczonych włosach. zabiegi u fryzjera zrobić nie zawadzi. pozdro.

Gość idididid
racja. zgadzam sie z przedmowca :)