Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bywalec kafe

zawód uprawiany żigolo co byście doradziły jak zacząć

Polecane posty

Gość bywalec kafe

:) słyszeliście o przypadkach żeby w Polsce jakiś facet robił to za kasę? hmm jak zacząć bo wiadomo że prostytutka to stanie sobie pod latarnia i wiadomo a facet?:)

Gość a facet musi mieć minimum 22cm
pałę, ubierać się i zachowywać z klasą, umieć tańczyć, być przystojnym, wszelkie blizny (wojenne:D) na pewno są dopuszczalne. no i musi być "boskim żigolo":classic_cool:

Kiedy wiek juz starczy, a umysł słaby do nauki [wiel lat 21] sie za pieniadze lepiej sprzedać!

Gość tghghv
Wrzuć jakąś fotkę może któraś się skusi:)

właśnie największy problem polega na tym jak znaleźć klientki??, chodzić po imprezach i pubach i liczyć na to że któraś mnie poderwie a jak będzie miało dojść do czegoś to chwile przed poinformować że się płaci:) podejrzewam że może się w 99 procentach źle dla mnie kończyć może trzeba się jakoś ogłosić albo coś? ale jak przecież nie wstawię fotki do neta i nie założę strony "męska dziwka". Chce mieć również jakieś tam prywatne życie, co myślicie?

Gość Ikusia123
Utnij sobie głowę, w końcu w tym zawodzie nie jest najważniejsza:)

Gość ogolić ptaszysko

Gość headsfsda
najlepiej będzie poderwać brzydką milionerkę i od niej kasę brać a najlepiej się ożenić i potem rozwieść jak chcesz :D możesz też podrywać normalne babki i wyłudzać od nich kasę, żeby kredyt wzięły duży najlepiej w zastaw domu. te samotne z dzieciakami są najgłupsze i najbardziej skore do pomocy. najczęściej też padają ofiarami takich oszustów. to tylko teoria. nie namawiam, wręcz przeciwnie - nie wolno tak robić!

bywalec kafe ale myślisz że z tym "call boy" to będą wiedzieć o co chodzi i nie będa dzwonic jak im pralka nawali nie :D ale jak pomysla o pralce , powiesz ze powirowac ,wyplukacmozesz miedzy nogami taki full wypas :P:P:P :D

Gość roger1990
A czemu od razu brzydką? Takie to ja proponuje zostawać tym którzy nie mają nic do sprzedania poza ciałem hyhy, tak metrosekso c*peczki by się dla takich nadawały. Ja tam wole te fajne i bogate A teraz będzie reklama uwaga 23 letni zwykły chłopak z marzeniami i aspiracjami. Zawodowo jestem masażystą Czynnie uprawiam sport szczególnie amatorsko MMA. Przez życie krocze wraz ze swoimi pasjami i zainteresowaniami. Szczególnie fotografia i kinematografia. Jestem osobą która potrafi odnaleźć się w trudnych i stresujących sytuacjach. Trochę nieśmiały ale otwarty na świat "wszystko co ludzkie nie jest mi obce" Wygląd najprostszymi słowami średniego wzrostu męski zadbany chłopak. Moje marzenia no właśnie. . . Trafiłem tutaj ze względu na to że mam dość pracy od rana do nocy gdzie nic z tego nie mam. Problemy finansowe zjadają cały zarobek. Marzy mi się by poczuć odrobinę stabilizacji by mieć chwilę na odpoczynek i zabawę. . . Może u Twojego boku?? Nie szukam żony, nie zaglądam do niczyjego życia. Szukam kochanki, przyjaciółki gdzie razem byśmy się dobrze czuli przy sobie. Ale sponsorki. Niestety muszę tego wymagać przez daną sytuację. Ale za to sprawa jest jasna i bezproblemowa. Szukam kobiety niezależnej znającej swoją wartość. Jeśli szukasz podległego sobie fajnego faceta napisz roger1990@poczta.fm

Gość gość
the gigolo must the long be love:D

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl