Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd123

Brązowe plamienie 40 tydzień

Polecane posty

Mam pytanie do doświadczonych. Dzisiaj mam termin porodu. Wczoraj w nocy miałam skurcze ale były nie regularne i wczoraj rano pojawily sie takie pomarańczowe upławy. Dzisiaj czuje ból podbrzusza jak sie ruszam no i te pomarańczowe upławy zamieniły się w brązowe plamienie. Proszę piszcie czy myślicie że poród może być blisko??

Czyli dzidzia już będzie wychodzila ;) Na Twoim miejscu już zgłosiła bym się do szpitala . Gratuluje

Wczoraj byłam u lekarza i kazal czekc bo mowilam mu wczoraj o tych upławach i powiedział że wszystko jest w pożądku

To fajnego masz lekarza . Moja siostra jak miała upławy i nie pojechała do szpitala to ciotka (położna) opiep..yła ją za to , że się wcześniej nie zgłosiła tylko dopiero jak zaczęła rodzic .

Co prawda do szpitala mam 40 km i nie chce na darmo jechac a po za tym maz jest w pracy i nie chce robic zamieszania

A co będzie jak zaczniesz zaraz rodzic ? Bedziesz jechala 40 km do szpitala z wychodzacym dzieckiem ?

będę musiała jechać bo u nas w mieście jest remont porodówki i trzeba jechać dalej