Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefwsefrseg

Co myślicie o moich wymiarach? Są ok?

Polecane posty

Gość fefwsefrseg

Biust - 88 Talia - 75 Biodra - 95 wzrost - 162 cm wiek - 19 lat

Gość bo takkk
szczerze powiedziawszy to powinnaś troche poćwiczyć bo w talii to ty osa nie jestes...

Gość fefwsefrseg
Właśnie wiem :( a biodra ok?

Gość bo takkk
to zależy od twoich kości, bo niektórzy mają szeroko rozstawione biodra. nie napisałaś ile ważysz ale jak na Twój wzrost to dość dużo 95.

Gość no biodra tez sporo
ale to zalezy czy to tluszcz, czy nie. ja mam podobnie, ale mam 30 lat i w biuscie jakos 95, a biodra 92. Waze 61kg. A ile Ty wazysz?

Gość no biodra tez sporo
acha i wzrost moj to 173cm

Gość bo takkk
ja mam za mało w biodrach ale to przez moje kości i nawet jak przytyje to cm. w talii a nie w biodrach rosną...

Gość fefwsefrseg
No ja ważę 52 kg.

Gość fefwsefrseg
Fakt ze brzuch mam wielki... 2 wielkie fałdy :O

Gość to ja facet prawdę powiem
latem to mam wrażenie że chyba 99,99% polek ma źle dobrane biustonosze co wam po drogich markowych stanikach jak się nawet baby zmierzyc nie umiecie wasza sprawa wiem ale zróbcie przysługę dla facetów nie pokazujcie się w dzień latem w koszulkach , bo jak patrzymy na wasze obwiśniete cyce z wrzynającym się tu i tam ,widocznym spod koszulki to bardziej nam się Tomek Jacyków podoba i chcemy zostac homo ,jest to obrzydliwe i wcale nie jest seksi źle ubrany obwisły cyc w opiętej bluzce albo obwisły cyc bez stanika w opiętej koszulce blehh fujjj lepiej sie schowajcie

Gość gość
YCKmLUIlhjTDhBAL7ipFPIF1

Gość gość
Zawsze byłam szczupła, nie miałam problemów z wagą. Ważyłam zawsze w granicach 49-52 kg. Przez prawie rokk borykałam się z problemami zdrowotymi co niestety zaowocowała nienaturalna dla mnie wagą. Byłam totalnie załamana. Nie dopinam się w sukienki, spódnice, jeansy... Pomogło dopiero stosownie Biphasic Slim, Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać. Szybko pohamował łaknienie, zwiększył moją przemianę materii, dał dużego kopa energii sprawiając jednocześnie ubytek kilogramów. Efekty same przyszły, znów mieszczę sie w swoje stare ciuchy :) Zamawiałam od Natana (575 078 383), teraz do każdego zamówionego duzego opakowania jest Gratis w postaci Sibutramin 20mg !!! Polecam.