Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaakmmmaa

facet który ma intelektualne zainteresowania jest nudny

Polecane posty

Gość kaakmmmaa

rozwiń termat na podstawie znanych Ci facetów;)

Gość zmieniam zdanie
Raczej facet który ma intelektualne zainteresowania jest nudny dla pustej blachary, która niewiele ma do zaoferowania intelektualnie :-p

Gość helooolll ziooom
... bo trzeba sie znac na tym co mowi i tez byc intelektualistką a to nudne ... bo nie uprawia sportow wiec na pewno jest tlusty

Gość Michał Marchlewski
Najbardziej fascynujący faceci pracują w Tesco :P

Gość Swann
Wiem, że prowokacja, ale kobieta, która tak myśli jest mi niepotrzebna, więc nie wiem po co to piszesz. Najlepiej zrobisz jak stąd pójdziesz :)

Gość tez wolę facetów.....
którzy preferuja siłke niż ksiązki o czym można pogadać z facetem który czyta?? po co wbijać sobie do łba informacje które do niczego w życiu nie będą nam przydatne

dlaczego intelektualista to ma być ten tylko co czyta? a Ten co jest matematykiem albo fizykiem? albo rewelacyjnie gra w szachy? gracie w szachy?

Gość tez wole facetów...
po co grać w szachy? Mój znajomy mówi doibrze w 2 językach obcych,ma magistra,jest erudyta gra w teleturniejach a i tak pracuje jako straznik miejski a jego koledzy którz nie wiedza tyle co on siedza w biurach wiec po ch..mu to wszystko

w szachy można grać dla przyjemności,co może sie niektórym wydawac absurdalne.Dzisiaj znajomość językow obcych to standard i nic szczególnego:)

Gość tez wolę facetów...
nie wiem jak z tym standardem ale w moim otoczeniu jest moze jedna osoba która bardzo dobrze opanowałą jakis jężyk obcy wiec coś sciemniasz i to porzadnie,

Gość Swann
Ale pytam ponownie: kogo to obchodzi? Wolicie takich z siłki to się takimi zajmijcie. Widocznie jesteście zbyt ciemne żeby pomyśleć, że facet, który czyta książki może też chodzić na siłownię.

jeśli twierdzisz ,że tytuł magistra i umiejętność porozumiewania się w obcym języku to coś wyjątkowego i rzadko spotykanego to nie dziwię się wcale,że nie interesują cię mężczyźni,którzy czytają,grają w szachy i umieją poprawnie zbudować i głośno wypowiedzieć choć trzy zdania na wybrany temat:)

Gość tez wolę facetów...
a czy Ty widia znasz np angielski?

a przecież ten co ma inteligentne zainteresowania może chodzić na siłownię:)Jedno drugiemu zupelnie nie przeszkadza:)

jestem tlumaczem językow byłego ZSRR,tłumaczem przysięglym języka rosyjskiego,znam biegle niemiecki i potrafię porozumiewać się całkiem sprawnie w języku angielskim,uczę sie jeszcze włoskiego,przyzwoicie znam łacinę- i wśród moich znajomych wiekszość zna języki obce:) To moja pasja

biegle to może przesadziłam,bo biegle to ja chyba polskiego nawet nie znam:)ale przez kilka lat mieszkałam w Niemczech,wróciam do polski na studia i zostałam:)

Gość co kto lubi.
wole żeby mój chłopak czytał ksiązki i miał o czym ze mna rozmawiac niż pakował na siłowni żeby bić się na meczach albo rysować po murach z pwoodu kompleksu wzrostu

A intelektualista to nie może być np bokserem albo prowadzić warsztat samochodowy?ja znam przyzwoicie angielski,i hiszpański

Gość mahtamaa
ja znam francuski ale gdy byłam we Francji to nie mogłam sie za bardzo dogadać:(

tego o carbonie to nawet po polsku mało rozumiem i o ochronie środowiska to raczej mam pojęcie blade

Gość tez wolę facetów...
ja akurat to o carbonie rozumiem a tak naprawde jestem facetem i gdybys była niezła w łóżku to wybaczyłbym ci ta nieznajomość tlenku wegla:P

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
Moją pasją jest czytanie książek, ale również lubię boksować, zatem do jakich facetów się zaliczam?

ja jak pierwszy raz byłam w Anglii to też nie potrafiłam sie dogadać.ja mało rozumiałam i mnie nie rozumiano:)Urodzilam się w Niemczech,mój ojciec jest Niemcem-nie musiałam się uczyć tego języka.

sekkk to zalezy jakie ksiażki czytasz:) czy te bardziej intelektualne czy te mniej intelektualne jak np instrukcja obsługi nagrywarki DVD

Gość tez wolę facetów...
ja interesuje się troche geografią Azji i wiem że np stolica Kazachstanu jest Astana a ten kraj jest najwiekszym państwem pozbawionym dostępu do morza

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
"sekkk to zalezy jakie ksiażki czytasz czy te bardziej intelektualne czy te mniej intelektualne jak np instrukcja obsługi nagrywarki DVD" - Aby zaspokoić Twą ciekawość podam autorów i sam/a wyciągnij wnioski: Eco. Coelho, De Mello i kilku innych.

Gość tez wolę facetów...
Eco Coelo co to jest???:O ja tam wolę podręcznik fizyki albo chemii organicznej