Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruunettaa

moje foto-ocencie mnie

Polecane posty

Gość my_california
oj przepraszam, dałam komentarz do innego zdjęcia, bo kleiłam go ze skopiowania.Ale jedno zdanie się pokrywa:) wyglądasz nie najmłodziej, co do urody trochę szpetna jesteś.

Gość faceccik po30
te komentarze to chyba wystawia jakas zazdrosna kolezanka hahaha,a dziewczyna bardzo ladna i seeeeksi

Gość fgfg
przeciez ta Pani wyglada na okolo 38,40 lat.Ci ktorzy wypisuja te brednie ze wyglada na 25 to chyba jakas prowokacja...Jak na swoj wiek kobieta jest ok. pzd

Gość lojdiridilojdam
ostatecznie moglabys mi zwalic konia swoja mordom

Gość faceccik po 30
tak dajcie jej odrazu 50 buahahahaha,widac, ze co poniektorych zazdrosc zrzera,a autorka sama napisala, ze ma 25 i na tyle tez wyglada

Gość maryjann
Ale jestescie naiwni, zdjecie sciagniete jest z sieci, widac na pierwszy rzut oka ze to nie polka!

Gość do facecika po 30
dobrze się nazwałeś- jesteś nieudanym "facecikiem" skoro zamiast zająć się czymś męskim, to przesiadujesz na babskim forum i oceniasz jakąś podstarzałą babę która od razu widać że jest lafiryndą. Jeżeli tobie podoba się taka paskudka, to tylko "pozazdrościć" gustu. Już wyobrażam sobie jak ty wyglądasz. Jest jeszcze jedna opcja-że jest brunettą, która pisze jako facet by podbić swoje kiepskie oceny.

Gość kotex
ostatecznie moglabys zwalic mi konia Twoja paskudna mordom

Gość faceccik po 30
Taaaaaak z jednego zdjecia wyczytaliscie juz, ze jest lafirynda i pracuje w sklepie miesnym buahahaha.Nie trzeba byc facetem by ocenic, ze przemawia przez was zazdrosc.A sorry zapomnialem, ze jestem kobieta buahahaha.

Gość my_california
w drugim moim komentarzu ktos sie pode mnie podszyl... ehh urok pomaranczowych nickow, nie bierz go na powaznie, wez tylko ten pierwszy :) pozdrawiam

Gość tiku tak
nastka na moje znawcze oko