Gość Jesss Napisano Październik 1, 2009 tylko prosze jak tym razem wyjdzie ze nie ma ciazy to juz sie pilnuj!! bo ja bym strasznie sie bala po stosunku bez prezerwatywy! powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 1, 2009 no mi sie spóźnia 5 albo 6 juz sama z tego wszystkego nie wiem ;( mam nadzieje ze dostane! musze ! moze masz racje z tym testem. jutro z rana zrobie ale błagam 3majcie za mnie kciuki. ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amela91 Napisano Październik 1, 2009 robiłam kiedyś test, Booże jaki streees Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 1, 2009 ja kiedys juz tez robilam ale nie byly to takie okolicznosci jak teraz. wiem jaki to stres dlatego boje sie zrobic. to jest straszne ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amela91 Napisano Październik 1, 2009 ja miałam taką sytuację, że zaraz po pierwszym stosunku mieliśmy następny. Oczywiście po pierwszym mój chłopak się umył i w ogóle a za drugim razem odwrotnie zaczął zakładać gumę po czym ją znów odwrócił. No i spóźniał mi się okres najpierw tydzień, zaczęłam tak się stresować tą odwróconą gumą i niechcianą ciązą, że jeszcze przez 3 dni żyłam w stresie aż kupiliśmy test, zrobiłam, oczywiście mój chłopak wlewał kropelki na test a ja siedziałam pod kołdrą :P wynik był negatywny, poczułam taką ulgę i po 2 dniach już miałam okres :) mój brzuch rwnież był wzdęty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghj Napisano Październik 1, 2009 madziarka nie ma wyjścia musisz zrobic test !!! masz go w domu ? jeśli tak to do dzieła !!! nie odwlekaj.chwila stresu i wszystko bedzie jasne. ja mam przygotowany. robie jutro z samego rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Avantgarde 0 Napisano Październik 1, 2009 Co mam powiedzieć? Idziesz jutro do gina - on Ci wszystko wyjaśni. Jednak to byłby sam początek (jeżeli już) ciąży. USG nic nie wykaże, zwykłe badanie też nie. Każe zrobić betę i wrócić z wynikami lub zapyta jaki jest wynik testu. Standardowa procedura. A Ty jak chcesz iść, to lepiej bądź przygotowana na takie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Avantgarde 0 Napisano Październik 1, 2009 Poza tym... nie zauważysz u siebie objawów ciąży w ewentualnym 2-3 tygodniu ciąży. Wiem co mówię, wzdęty brzuch oznaczać może zbliżający się okres. Dlaczego możesz nie mieć okresu? jest tysiące powodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 1, 2009 niestety w domu go nie mam ale z samego rana przed zajeciami odwiedze apteke . dziekuje Wam za wsparcie mam nadzieje że wasze prognozy sie sprawdza i nie bd pomykać z wózkiem. spróbuje poszperac na temat tabletek może mi sie cos uda znależć...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 1, 2009 laski mam ten swedzenia w okolicach pochwy a raczej warg sromowych , moze to jakis stan zapalny;///? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość falenica Napisano Październik 1, 2009 to jeste chyba prowokacja , bo jesli nie , to jestem w szoku nad głupotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 1, 2009 jaka prowokacja ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w temacie Napisano Październik 1, 2009 wpisz sobie w google "womenonweb",to o tych tabletkach do któregoś tygodnia ciąży, nie wiem, czy do końca tak się ta strona nazywa,jak nie wyskoczy, to poszukaj na kafeterii tematów o aborcji. Pamiętam, jak my robiliśmy test, według mnie kochaliśmy się w dni niepłodne. Wyszedł pozytywny, też miałam jednodniowe brązowe plamienie i żadnych innych objawów. Teraz mam cudowną córeczkę. A różne głupoty przychodziły do głowy. Także jakby co to musisz poważnie przemyśleć każdą decyzję. Daj znać jutro, jaki wynik. Trzymam kciuki za negatywny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terenia bdd Napisano Październik 1, 2009 14:52 [zgłoś do usunięcia] terenia bdd madziarka a nie byłoby najlepiej kupić test i zrobić ? przecież skoro ci się spóźnia to wynik będzie wiarygodny !!!! W sumie ja też czekam na okres. Stosoowaliśmy zabezpieczenie ale w dniach płodnych pękła nam guma. Jedyna nadzieja w tym, że Mąż jeszcze nie miał wytrysku jak to się stało. Dziś jest 28dc a jak mam okres zazwyczaj w 30dc.Poczekam do niedzieli i zrobie test jak nie dostane. JEEEEEEEE !!!! jupppppppiiiiiii dostałam właśnie :D:D:D:D:D A miałam już rano testować bo tak się stresowałam ;) Teścik schowany. mam nadzieję, że długo nie będzie potrzebny hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 1, 2009 ciesze sie razem z Toba :) ale bardzo sie boje ze ja tego nie bd miala ;( mam tak wywalony brzuch ze szok, na dodatek wsytapily swedzenia ;/ juz sama nie wiem co myslec. dziekuje za nazwe tych tabletek, zaraz zaczynam szukanie ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terenia bdd Napisano Październik 1, 2009 ja też mam wywalony brzuchol :P swędzenie skóry- to już Twoja wyobraźnia pracuje. Zrób test naprawdę i będziesz już miała za sobą te rozterki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 1, 2009 ale ja mam wywalony juz od tygosnia a okresu jak niema tak niema . :( no schizuje sie strasznie to cos okropnego. jak wynik wyjdzie pozytywny to po prostu chyba sie powiesze ;(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziarka0033 0 Napisano Październik 3, 2009 dziewczyny test wyszedł NEGATYWNY ! nie pytajcie jak sie ciesze :) Tylko ze niestety okresu nie mam nadal a to juz 8 dzień, w tyg wybieram sie do gina. by sprawdzic co jest nie tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terenia bdd Napisano Październik 5, 2009 madziarka i jak tam ????? dostałaś okres ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupppuuuppp Napisano Październik 6, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monis yo yo Napisano Styczeń 19, 2010 mi okres spóźnia się 4 dni, miesiączkuję "w mire" regularnie . Ostatnio bardzo się tresuję w szkole ;/ bolą mnie piersi , czekam cierpliwie na okres!!!!! ehhh.....ale nie lubie tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuska15 Napisano Grudzień 16, 2010 mam pytanie mam 14 blizej 15 lat okres od 2 lat i dostaje tak co 2-3 miesiace chyba raz czy 2 mi sie zdarzylo co 1,5 miesiaca a tak to zazwyczaj co 3 czy powinnam isc z ty do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 mam tak samo :C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2013 jak sie dotykam u dolu brzuch to mnie boli jest taki jakis nadety a po za tym spoznia mi sie okres narazie 1 dzien ,ale straszni sie boje bo uprawialam seks bez zabespieczen po za tym kilka dni temu wymiotowalam ale to bylo tylko raz . czy sa jakies argumenty do tego ze nie jestem w ciazy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach