Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artek17Wwa

Do dziewczy - mam mieć zabieg!!!

Polecane posty

Gość Artek17Wwa

Lekarz stwierdził u mnie stulejkę i konieczność dokonania zabiegu obrzezania. Pokazał mi kilka zdjęć jak to może wyglądać po i zapytał jaka wersję chcę wybrać. Całkowite czy częsciowe (czyli ze część główki wystaje). Nie mam dziewczyny którą mógłbym zapytać wię pytam was. Jaki podobałby się wam bardziej u waszego chłopaka penis? Dzięki za odpowiedz.

Gość Całkowicie
mnie podobałby się taki całkiem bez napletka więc tak radzę ci zdecydować

Gość Artek17Wwa
postanowiłem obciąć wszystko.. Teraz będę Renatą. Tate będzie zadowolony :)

Gość Artek17Wwa
dzięki Magdusiu, ale mnie chodzi o to co wam się podoba. chce to wziąc pod uwagę w moim wyborze.

Gość Maruschka
Jak już ciąć, to całkiem... Sory za analogię, ale to tak jak u psa z ogonem - głupio by wyglądał z obciętym do połowy, no nie? :-D

Gość a ja radzę
a ja radzę ci zostawić część napletka. moj chlopak jest calkiem obrzezany i choc to ladnie wyglada to z naszych igraszek odpada mi stymulacja ręczna. chyba ze jest akurat jakis lubrykator. pozostawienie czesci napletka i dla ciebie bedzie chyba korzystne, bo jakbys kiedys chcial sam z soba poigrac to bedzie latwiej. w zwisie czesciowo obrzezany penis niewiele rozni sie od calkowicie pozbawionego skorki, chyba ze jest to wersja radykalna. radze wiec zostwic czesc a podobac sie bedzie!

Gość no jak sobie chcesz
mi też tak kiedyś proponowali, a nie, nie proponowali, samodzielnie uznali że lepiej zostawić troche, dowiedziałem się o tym na stoliku pod nożykiem, i potem te troche mi problemy sprawiało, i w końcu trzeba było tą reszte uciachać i tak, ale co się nafkurfiałem i napokazywałem fujary różnym szpecjalistom to moje ale u ciebie nie musi tak być wcale