Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wedding Witch

Czy mogę iść do ślubu z takimi włosami???

Polecane posty

Gość jasne ze mozesz
jasne, jest bardzo ladna. bedzie do niej pasowala skromna sukienka. zreszta na swoj slub mozesz isc w jakiej Ci sie tylko podoba fryzurze

Gość niebieski...
bardzo ładna, taka prosta i skromna :)

Gość Wedding Witch
No to dobrze, że się podoba, bo mam już nerwa na te wszystkie fryzjerki, które nie potrafią włosów czesać:///

Gość Wedding Witch
up

Gość bardzo ładna fryzura

Gość nie podoba mi sie..

ładna jeżeli ci się podoba to zostań przy niej,.ja osobiście wolę mieć wypuszczone włosy ,sama jeszcze nie wiem jak ale może kok tylko bardziej taki luźny

Gość takasobiasta
sorki, nie chce absolutnie nikogo obrazic, ale skoro juz pytasz to ta fryzura naprawde jest taka sobie, nic specjalnego, zero fantazji :( I mowiac o fantazji naprawde nie mam na mysli nie wiadomo czego i pawich pior na glowie! moga byc to wlosy zaczesane do tylu i upiete w kok tyle ze nieco bardziej "slubny" w koncu to nie byle jaka okazja, ze skromnoscia tez mona przesadzic, tym bardziej jesli suknia tez jest skromna, po co wygladac jak kopciuszek??? Zeby uscislic o co mi chodzi, zobacz jak uczesana jest dziewczyna na filmie (ta czarna): http://www.youtube.com/watch?v=Wv0oEDYzA24

Gość ło matkooo
Ta fryzura z czarnych włosów to nawet niezła, ale to z blond loków, a do tego wypowiedzi pani fryzjerki to jakaś MASAKRA!!!

Gość takasobiasta
hahaha :D ...oj wiem! dlatego zaznaczylam ze chodzi o uczesanie czarnej dziewczyny, i to tez tylko dla przykladu, bo widzialam ladniejsze koki w tym stylu tylko akurat nie chcialo mi sie szukac :p

bardziej wygląda mi na kok do pracy niż ślubny, a ten kwiatek to jak antena satelitarna. Może coś bardziej finezyjnego? W końcu to slub nie trzeba mieć takiej "służbowej" fryzury

Gość a mi się podoba
szczególnie, jeżeli masz dość prostą suknię, bez jakichś wymyślnych farmazonów :)

Gość Weronikaaaaaaaaaaaa
Jeśli mam być szczera to koczek jest bardzo skromniutki a z tym kwiatkiem to taka wersja na plażę.

Gość mnie sie podoba
ladnie i skromnie w koncu nie kazda fryzura slubna musi byc niewiadomo jak finezyjna a jesli ktos w takich kokach na plaze chodzi...no coz ;)

Gość oj nieladna.....
jakas taka wiesniacka, jak dla starej baby , kojarzy mi sie z dewota

Gość Anieani
a mnie sie podoba - skromnie i ladnie.