Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaa

przeprowadzka do krakowa ? dobry pomysl ?

Polecane posty

Gość dziewuszkaaaa

prosze serdecznie o rade, jestem studentka zaoczna, czy ma sens [rzeprowadzka do krk w grudniu? czy znajde prace , ktroa pozwoli mi oplacic mieszkanie,studia i miec cos na zycie? czy jest sens czy pomieszkac ejszcze z rodzicami ? serdecznie prosze o rade...

Gość asdasdasdasdasd
up up

Gość akacja 222
tez sie nad tym zastanawiam :) a z jakiego pochodzisz miasta ? :)

Gość dziewuszkaaaa
new sacz a ty?

Gość akacja 222
ja tarnów wiec masz tez biliziutko :) a masz tam jakis znajomych ? :)

Gość dziewuszkaaa
mam tam chlopaka no i pare kolezanek ze strudiow, ale zadna jakas wyjatkowo bliska., mieszkalam juz w krk tylko zawsze zsiostra a teraz nie wiem czy jets sens sie pakowac tma w srodku zimy, patrzac na ceny mieszkac i pokojow odechciewa mi sie, ale z drugiej strony chcialabym sie wyprowadzic od rodzociw. sama nie wiem, a podobno ciezko z rpaca:/

Gość doakadmeika sie wbij

Gość akacja 222
tak naprawde z pracą to róznie jest .. trzeba miec poprostu szczęscie :) ale skoro masz tam chlopaka to napewno Ci pomoze :)

Gość dziewuszkaaa
tylko sęk w tym, ze chcialabym byc niezalezna, znalezc prace i sama na siebie zarabiac, nie liczyc na neigo, bo z nim roznie bywa. nie wiem czy jets sens ? ryzykwoac?

Gość ella-elle-la
A ja zaryzykowalam, i sie udalo. Trzeba naprawde chciec. Pracuje w firmie na podstawowym administracyjnym stanowisku z jezykiem angielskim, mam 2200zl na reke. Wynajmuje nawet nie pokoj, a kawalerke - najlepiej faktycznie bylo szukac w lipcu/sierpniu - ja znalazlam super mieszkanko za 600 zlotych, plus rachunki - zostaje mi grubo ponad 1000 zlotych na miesiac - takze nie narzekam :) Trzymam za was kciuki!!