Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valera

ikea sofa BEDDINGE

Polecane posty

Wiem,że to niezbyt odpowiednie miejsce no ale próbowałam już na forum zakupowym i odzewu brak:) chociaż pytając o sofę to mna niej bedzie dziać się moje Życie Uczuciowe:):):) no ale już wracam do meritum:) chodzi mi o to czy ktoś taką sofe posiada i jak sie ona sprawuje:) Pozdrawiam:)

Gość jeśli to jest taka trzyosobowa
sofa z różnymi kolorowymi pokrowcami to ja taką mam. Dwa lata spaliśmy na niej - pełniła funkcję łóżka, obecnie jest już sofą i stoi w salonie. Jestem zadowolona - jest duża i wygodna, tylko z tym praniem pokrowca to ściema. Nie wiem jak dużą pralkę trzeba mieć, żeby to cholerstwo się zmieściło, nawet po rozpięciu na dwie części. Mniejsza cżęść zmieściła się, ale nie da się dobrze wypłukać. Większa część nie weszła do pralki - pranie ręczne to koszmar! Ale ogólna ocena pozytywna.

Gość ja mam czerwony
co do wytrzymałości - nie wiem co zamierzasz na tej sofie robić, ale mój jest póki co w całości. Wygodna jest , napisałam. A zresztą możesz sobie w ikei na niej posiedzieć w dowolnej pozycji i poleżeć nawet do woli.

Witam, Ja tez mam taką sofe, pierwotnie kupilam ja z takim miekkim materacem i niestety bylam bardzo niezadowlona, strasznie bolal kregoslup rano budzilam sie niewypoczeta, ale na szczescie ikea nie robila problemu z wymiana. Natomiast podczas zdejmowania tego materaca narzeczony zauwazyl ze pokrowiec jest z tylu dziurawy (w miejscu skladania sie nozykow) poprostu od scielenia i roscielania, tez go zapakowalismy na reklamacje-nie bylo problemu. Pierwszy pokrowiec mialam w kolorze fioletowym. zmienilismy materac i pokrowiec- natomiast pokrowiec na taki szary bo te tylko maja juz fabryczne naciecia w miejscu tych nozykow. na sklepie dowiedzielismy sie ze nie powinni uznac nam reklamacji pokrowca, poniewaz producent zaleca zdejmowac go do snu-glupota! nikt nas o tym nie uprzedzil. teraz po zmianie materaca jest super! łóżko duze, wygodne.

Gość ja mam taka sofe
i wlasnie kupilismy ja jako lozko najpierw i niestety bardzo szybko pekla na pol w szyciu (na laczeniu). dla mnie jesli chodzi o wygode to byla ok, ale z tym peknieciem to bez sensu. Cena jest niska, ale chyba jako lozko to nie daje rady. Aha, jest dosc waska na dwie osoby...

Gość gość
Ja niestety mam ta sofe ok miesiac i spac sie nie da :( mam wrazenie ze przy rozlozonej kanapie "turlamy sie" do srodka. Jest to bardzo nie wygodne , plecy bola jak nie wiem co. Nie wiem czy uznaja nam reklamacje. Miala juz tak ktoras?