Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagrożona ciążą

cerazette a biegunka - pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość zagrożona ciążą

Witam! To mój pierwszy cykl z cerazette, wcześniej stosowałam metody mechaniczne. Stosunek miał miejsce w 9 bądź 10 dniu cyklu, a w 12 dniu dwie godziny po przyjęciu tabletki miałam biegunkę. Czy jest możliwe, że zajdę w nieplanowaną ciążę? Czy mam się teraz dodatkowo zabezpieczać? Niestety nie mam już ulotki, a online nie mogę znaleźć wyczerpujących informacji. Będę wdzięczna za pomoc.

Gość kokoszanelka
hmmm biegunka niby zawsze niesie ze sobą jakieś zagrożenie ale dlaczego bierzesz cezarette a nie tabletki 2fazowe?

Gość zagrożona ciążą
karmię piersią, więc odpadają dwufazowe

Gość zagrożona ciążą
no i na razie jedyny skutek uboczny po nich to przeogromny apetyt

Gość upsy daisy
kochana zastanow sie nad tymi tabletkami, sama piszesz ze masz wielki apetyt.. ja zaczelam brac cerazette gdy cora miala jakies pol roku-nie chcialam panikowac co miesiac czy jestem w ciazy :-) i niestety po nich przytylam.. w ciazy przytylam 11,5kg po ciazy od razu wchodzilam w jeansu sprzed ciazy a dzis nie wchodze w spodnie kupione po ciazy!!! we wrzesniu odstawilam tabletki a po 2 dniach skonczylam karmic piersia-corka ma 15mcy wiec wsyatrczajaco dlugo ja karmilam.. a co do twojego pytania to raczej po zwymiotowaniu moglabys sie martwic ale czy po biegunce.. sama nie wiem