Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutuna

Jak ja mam sie ku temu zwrocic. Pomozcie to dobrze sformulowac...

Polecane posty

Gość tutuna

Tak sama dla siebie chcialabym po porstu stworzyc sobie portfolio ... Moze jak fajnie by wyszly to w prezencje podarowalabym te najlepsze prace chlopakowi ... Znalazlam fotografa z mojeje miejscowosci , bardzo podbaja mi sie jego prace . Pomyslalam, ze moze razem z nim bym cos stwozyla ... Tyle ze nie wiem jak sie do niego zwrocic, co napisac, zeby nie bylo to banalne ... Jak mam to ubrac w slowa ??? Jak wy byscie napisaly do takiego fotografa??? Pomozecie choc troszeczke, to moja 1 taka sytacja, moze i drobyny problem, ale zanaczacy.

Gość tutuna
jak zawsze macie mnie w dupie !!!!!!!!!!!! :O:O:O:O:O:O:O

Gość tutuna
halllo ludzie , nie wierze, ze nie potraficie na to odpisac

Gość tutuna
po co mam isc, skoro moge napisac ???????

Gość tutuna
ale mona ma strone interentowa, gdzie ma kontakt i mozna sie odezwac Z reszta ja prosze o pomoc by napisac, nie pytam sie was co lepsze pisac czy isc. Pomozecie czy nie ???

Prosisz o pomoc? Dziwne, bo odniosłam wrażenie, ze zadasz:O Witam, Bardzo podobają mi się Pana prace i dokładnie oddają mój zamysł, którego jednak na tym etapie, na którym jestem, nie potrafię uzewnętrznić. Pomyślałam, o ile znalazłby Pan odrobinę czasu i chęci, że mógłby Pan mnie podszkolić (oczywiście za należytą zapłatą ---o ile masz zamiar płacić), a następnie moglibyśmy spróbować coś razem stworzyć, bla bla bla Z wyrazami szacunku bla bla bla

Gość tutuna
to nie udzieljcie sie na nedznych topikach o naszej klasie !!!!!!!!!!!

Ale dlaczego nie, skoro są ciekawsze? Czy ten topik powinien powodowac, ze staniemy sie szczesliwsi? Madrzejsi? Co on nam daje?:D A szczerze mówiac, jakkolwiek ładnie bys to ubrała w słowa, facetowi bedzie szkoda czasu na 'tworzenie' czegos z amatorka, jesli nie zamierzasz mu za to zapłacic. No chyba, ze tworzenie wiezi damsko-meskich:D

Gość tutuna
a skad wiesz, ze jestem amatorka ??? hehe A jaka masz pewnosc , ze on nie ejst amatorem i poszukuje amatorki ??? A kto powiedzial, ze mu za to nie zaplace czlowieku ??? ;/ bliskich relacji nie mioze byc ... A amotorek to on fotografuje mnostwo ;]

Gość tutuna
dobrze mneijsza o to, dziekuje bardzo . Nie moglam sie skupic, pozwolilam sie glebiej zamyslec w to co chce osiagnac i sama sobie poradzilam.

Brawo, gratulujemy tego, że sama sobie poradziłaś, tylko miło by było, gdybyś to zrobiła przed zawracaniem tyłka innym:O Nie mam pewności, ale wnioskuje po tym, co sama napisałas. Skoro nazywasz go fotografem to raczej amatorem nie jest; skoro nie ma wywalone na stronie internetowej, ze poszukuje amatorki, to tez nie jest jednoznaczne, ze jej nie poszukuje; skoro nie napisalas, ze chcesz zaplacic, wywnioskowalam, ze nie chcesz A zreszta zrozumialam, ze chcesz zabawic sie w fotografa:O