Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena_27

Cilest, 20 dni

Polecane posty

Gość Milena_27

Witam wszystkich bardzo serdecznie Słuchajcie, mam problem tego typu, że nie wiem jakim sposobem, ale albo zapomniałam jednej tabletki, albo przyjęłam dwie na raz. W rezultacie przyjmowanie tabletek zakończyłam po 20 dniach (nie 21) robiąc 7-dniową przerwę. Tym sposobem cofnęło mi się wsyztsko o jeden dzień. Chcę zapytać czy będzie to miało wpływ na przyszłe opakowania?

nie, jeśli nie zapomniałaś żadnej tabletki podczas opakowania (a wychodzi na to, że nie bo by Ci jakaś została), to bedzie wszystko ok, takie skrócenie opakowania nie ma żadnych konsekwencji, tylko pamiętaj nie przedłuż przerwy !

Gość Milena_27
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. A gdyby mi się gdzieś zawieruszyła i wyszłoby, że przyjęłam 20 tabletek i zrobiłam 7 dniową przerwę to co wtedy? Aktualnie zażywam już kolejne opakowanie, jestem przy końcu. Przyjmuję tabletki 2 lata i zdarzyło się to pierwszy raz i jak juz pisałam wszytsko sie przesunęło o jeden dzień

nie ważne czy ktoregos dnia zjadłaś 2 tabletki czy tej brakującej nie przyjełaś wcale, nawet po 20 tabsach zabezpieczenie bedzie ;)