Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doicz

Wiecie, zauważyłam ostatnio, że...

Polecane posty

...przebywam głównie z chłopakami z mojej ekipy. Prawda, z dziewczynami też, ale już mniej. Z jednej strony się trochę martwię, no ale jakby nie patrzeć oni się o byle co nie obrażają i można z nimi pogadać ze wszystkim i nie obgadują. Uczciwi są bardziej. Jeżeli porównać ich z laskami z mojego otoczenia. No cóż. I w sumie, jeżeli będę z nimi dużo przebywać to łatwiej ich zrozumiem;)

Gość guzdrowaty
a wsadza Ci czasem żylastego penisa w Twoją czeluśc?

Chociaż wiecie? Nie podoba mi się aż tak samo przebywanie z nimi jak podrywanie ich:) Jakieś tam podchody, zaczepianie, żarciki etc. ;)

Gość wsiewołodia golodupcew
rozjuszysz ich i chlopacy się potem łonanbizujo w kiblach.

Gość andziiiii
wiesz tez wole towarzystwo męskie ;) jak się z koleżankami spotykam to odrazu wszystkim dupy jadą a mi się nie chce tego słuchać bo mam wyjebane na to. no jedna koleżanka jest wporządku :) a z chłopakami można się pośmiać pogadać na normalne tematy i wogole lepiej jest :D

Heh, no cóż;) No ale powiedzcie czy to nie jest fajne:) Tylko wiecie, przyzwyczaiłam się do tego za bardzo i trudno mi się odzwyczaić. Mam chłopaka od miesiąca, jest okej:) On ma kuzyna, naprawdę fajnego i się polubiliśmy strasznie. Mamy wspólne zainteresowania, tematy do rozmów, poczucie humoru. Wszystko tak w sprawie koleżeństwa. No i tu przychodzi moje PRZYZWYCZAJENIE i nieświadomie go podrywam. On, mimo tego, że ma dziewczynę, też nie jest święty. Dzisiaj byliśmy na wagarach w trójkę i w pewnym momencie mój chłopak się wkurzył, że tak ciągle do jego kuzyna coś tam mówię, śmieje się, żartuje itd. Po prostu jest o mnie zazdrosny. (co jest akurat okej, bo na początku nie był. To tak jakby on uważał, że on może mieć wszystkie DUPY a ja nie mogę mieć nikogo poza nim). Dobrze, wróciliśmy do chaty. Potem, przyszedł do mnie kumpel i poszliśmy po tego kuzyna bo chciał iść z nami do baru. Nie wylądowaliśmy w barze tylko gdzieś tam na ławce i sobie gadaliśmy. Mój chłopak gdzieś tam z bratem jechał więc nawet się nie pytałam czy by szedł. No i okej. Siedzimy i znowu jakaś chemia między mną a tym jego kuzynem. Jakieś przypadkowe dotknięcia, żarty itd. W drodze do domu idziemy i nagle kuzyn woła, że ten BRAT mojego chłopaka jedzie samochodem i tekst, że ale będziemy mieli przerypane jak z nim pojedzie mój chłopak. Że nas porozstrzela za to, że razem jesteśmy gdzieś. O dziwo nic nie powiedział. Ale w sumie przy bracie, więc nie wiem czy mi rozmowy nie zrobi poważnej. Nie wiem, ale nie umiem się powstrzymać, żeby się w tego kuzyna nie zaczynać po prostu. Chemia jest silniejsza od rozsądku. I mimo wszystko tak rozmyślając nad tym wyobraziłam sobie, że mój chłopak mi odstawia takie akcje. No nie miło by mi było, gdyby podrywał moją kuzynkę i jeszcze na moich oczach. Co o tym myślicie? dodam, że jestem jeszcze młoda i głupia;)

No tak, obgadywanie to jest coś co mnie najbardziej wkurza. No co mnie obchodzi, że jakaś tam gościówka miała dwa dni z rzędu tę samą bluzkę? Najgorzej jak chcę pogadać np. o poważniejszych sprawach, takich no, mądrzejszych, to one się na mnie dziwnie patrzą i KUJON KUJON. Chociaż tak naprawdę nie wiem co w tym kujonowatego. Kumple to tam pofilozofują ze mną i jest git. Albo, żeby zrealizować jakieś chore pomysły to są pierwsi. A dziewczyny, że nie bo to siara, bo to paznokieć. Jest chociaż co wspominać. No i nie mówię, że ja nie jestem kobieca. Dbam o siebie i jestem atrakcyjna z tego co widzę jak zachowują sie kumple do mnie i mówią.

Dlaczego taka cisza? czyżbym za dużo napisała? czytać się nie chcę bo późno etc?