Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri19

rejestracja samochodu w uk

Polecane posty

czy w uk mozna ubezpieczyc samochod na kogos kto przebywa w Polsce?z gory dzieki

Gość abababababa
tak mozesz dopisac kogos kto jest w pl do swojego ubezpieczenia bo chyba o to ci chodzi

problem w tym ze jestem w trakcie wyrabiania prawa jazdy,a chce juz kupic samochod;)czy jest to mozliwe?

jak ja ubezpieczalam samochod to musialam miec ze soba prawojazdy, tylko za pierwszym razem potem juz ubezpieczalam bez pokazywania, mysle ze bylo w systemie, ale nie wiem jak to wyglada jak sie wybiera ubezpieczenie przez internet czy jest tam rubryka numer prawa jazdy nie wiem, ale na pewno jest pytanie kiedy byl zdany egzamin, to nie wiem co napiszesz w takiej sytuacji

moj znajomy nie ma jeszcze prawa jazdy , kupil samochod ubezpieczyl na siebie , mowil ze placi cos ok 120f na miesiac niektorzy ubezpieczyciele wymagaja zeby mieszkac w uk okreslony czas zwroc na to uwage jak bedziesz ubezpieczal samochod ja tak mialam jak szukalam ubezpeiczyciela przez net

Gość lga
autko byś musiał(a) kupić na tą osobę z polski i ubezpieczenie też,a dopiero jak zdasz prawo jazdy możesz się dopisać jako drugi kierowca.nie ma innej możliwości.Aby ubezpieczyć auto-musi być prawo jazdy-od tego zależy również wysokośc składki i od wieku.Czyli jeśli osoba ma mniej jak 25 lat to płaci dużo więcej-jeśli sama ubezpiecza,nie jak się dopisuje.

chodzi mi wlasnie o to by kupic tutaj auto i ubezpieczyc na kogos kto jest w Polsce no i tutaj z niego korzystac.Nie bardzo sie w tym wszystkim orientuje narazie mam plany i zastanawiam sie jak do tego sie zabrac;)pozdrawiam

Gość lga
kupujesz autko na dane osobowe z polski tylko adres dajesz swój,ubezpieczasz na tą osobę,a jak zrobisz prawko dopisujesz się do ubezpieczenia.

Gość kokodududu
W uk ubezpieczenie jest na osobe nie na samochod, jesli chcesz prowadzic samochod to musisz byc dopisana do ubezpieczenia, to nie jest jak w polsce ze kupujesz oc i moze jezdzic kto chce.