Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa wrocek

ten gej meczy nas - zglosic na policje?

Polecane posty

Gość ewa wrocek

przyjaciolka miala mozna powiedziec ze chlopaka. krecili ze soba kilka lat, potem toczyli wojny, w koncu sie znienawidzili. okazalo sie ze tamten chlopak jest gejem. wraz ze swoim kolega (nie wiem, moze partnerem) mszcza sie na mojej przyjaciolce. juz drugi raz wstawili na youtube film zatytulowany szmata. i caly film to zmontowane foty z nk mojej przyjaciolki, jakies filmy z ukrycia nagrane komorka okraszone komentarzami, ze ona sie puszcza, ze jest dziwka itd. no i efekty dzwiekowe czyli jakies jeki z piosenki zespolu e-rotic. na dodatek jest tam moje zdjecie z nia (tez wzieli z naszej klasy) i podpis ze jestesmy tanimi lesbijkami. juz 2 razy zglaszalam usuniecie filmu, ale chcialabym to gdzies zglosic. na policje?przeciez to lamanie prawa: oczernianie itd. co radzicie?

Gość ewa wrocek
nie wyssana ale nie chce pokazywac doradzcie jestem zalamana

Gość ewa wrocek
dla was wszystko to prowokacja. przestancie. my na prawde mamy problem. jezeli Wam ten gej nie pasuje to zapomnijcie ze to gej i miejscie tylko na uwadze ze ktos robi takie filmy ktore naruszaja prywatnosc, wizerunek, dobre imie i nie wiemy co zrobic. nie chodzi tylko o usuniecie z youtube, ale tez o ukaranie.

Gość Ewaldi
raczej faceci nie mszczą się na kobietach, nawet gdy zostali zdradzeni przez kobiety , również faceci nie chcą aby kobiety jakieś tam pieniądze zwracały za zakupy , zatem mnie zastanawia co innego, co zrobiłaś temu facetowi , że tak bardzo ostro chce pokazać światu, że jesteś inna niż naprawdę ?

Gość Ewaldi
statystyczny facet może tylko chcieć pokazać światu, żebyś innym facetom nie truła i nie pokazywała się aby inni faceci zrozumieli , że z Tobą kontakt to jest strata czasu , abyś nikogo więcej nie oszikawała - coś na zasadzie ostrzeżenia

Gość Ewaldi ty chyba
jeszcze nie widzialas faceta i ich w ogole nie znasz, zebys sie nie zdziwila co potrafi statystyczny facet...

Gość Ewaldi
przecież jestem facetem wbrew pozorom i trochę się orientuję co potrafią faceci :)

Gość ewa wrocek
juz zglosilm w kilku miejscach. nie pomogliscie nam. tylko umiecie drwic, niedowierzac i prowokowac. zal.

Gość Ewaldi
zależy jakie masz dowody lub fotki albo filmy , skoro jesteście dorośli to prokurator na widok fotek się pośmieje a jakie masz tak naprawdę pretencje do pozwanego ? co widać na tych filmach ?

to zakręcona historia jak ruski słoik na weki... ta szuja swoją pseudoprodukcję na youtube udostępnia z konta podpisanego imieniem i nazwiskiem jednego z naszych polskich artystów wśród jego innych teledysków... poszedł już stosowny mail do menagera... czekamy na reakcje serwisu youtube jak również osoby szanowanej publicznie, spod imienia której to plugastwo jest promowane..... mamy nadzieje, że gej z wybujałą fantazją stanie przed sądem za podszywanie się pod publicznie szanowaną osobę i obrażanie spod jej imienia innych ! :)