Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexy24

Czy moge podobac sie facetom???

Polecane posty

Gość choholudek
fajne cycki

Gość Ktoś jakiś skądś
Umówiłabyś się ze mną xexi24? :) Ładna jesteś :)

Gość ble ble ble bleblanka
sexi, mysle, ze jestes bardzo zgrabna, masz fajne włosy i oczy, reszty nie oceniam, bo wyraznie boisz sie wkleic fotki, na ktorej widac bedzie naprawde Twoją twarz

Gość ork1986
zastanawiam się po co szukamy aprobaty naszego wyglądu, zachowań u innych ludzi. Chyba najważniejsze żebyśmy sami się dobrze ze sobą czuli. I byli sobą.

Gość ble ble ble bleblanka
to chyba oczywiste, ze gdyby dobrze sie ze sobą czula, to by takich pytan nie zadawala, człowiekowi trudno siebie samego obiektywnie ocenic ładna, nie ladna, nie ma az takiego znaczenia i nie ma regul, co komu pisane, moze byc piekna i nieszczesliwa albo brzydka i very happy

Hym...dlaczego szukam opiny innych dlatego ze chcialam poznac opinie ludzi ktorych nie znam i zobaczyc czy rowniez tylko zwracaja uwage na moje piersi!!! Czy ubiore golf czy bluzke z dekoldemto i takzawsze faceci zwracaja uwage tylko na jedno!!!!!!

Gość choholudek
tak, fajne masz cycki :D

Gość AlCapone
sexi24, dobrze jest, co się tak ekscytujesz. Jesteś ok i facet który się w Tobie zakocha(ł?) ma/będzie miał gdzieś czy masz cycki czy 2 pryszcze;)

Gość choholudek
pokaż cycki !!!

Gość ork1986
miałem na myśli to czy powinniśmy uzależniać nasze szczęście od zdania innych ludzi na nasz temat. Przecież można spotkać ludzi, którzy urodą nie grzeszą, często są oceniani powierzchownie, więc po wyglądzie, a w głębi są dobrymi ludźmi:) i potrafią czerpać ze swojego charakteru szczęście, poprostu cieszą się z tego jacy są, a nie uzależniają swojego samopoczucia od zdania obcych ludzi w stylu "jaka Ty jesteś piękna" lub "takiego paszczura dawno nie widziałem"...

Gość sekkkkkkkkkkkkkk
Mnie się podobasz. Nie zapominaj o uśmiechu.

Gość wsiewołod gołodupcew...
ty nie jestes brzydka ty jestes bardzo brzydka jestes pasztetem

Gość ork1986
to nie pytaj tych ludzi o zdanie. Kim oni są żeby Cie oceniać? Od ich zdania chcesz uzależniać swoje poczucie wartości?

ork... nie chce ale mam juz dosc komentarzy np.na nk jakaty niejestes fajna itd a tak naprawde zapewne mysla co innego takie slodzenie na sile tutaj przynajmniej moge uswiadomic sobie do konca jak to na prawde jest

Gość ork1986
Przecież tutaj piszesz z obcymi ludźmi, którzy Cie nawet nie znają, nie wiedzą jaka jesteś, ani jak w rzeczywistości wyglądasz. Więc co oni moga o Tobie powiedzieć? Zdjęcie może być bardziej lub mniej udane, możesz trafić na osobę, która poprostu chce się z kogoś ponabijać. Po co od tego uzależniać swoje samopoczucie? Z nk się zgadzam, rzeczywiście żałosne lukrowane komentarze przeważają i od nich też lepiej nie uzależniać swojego samopoczucia:)

mowia ze pierwsze wrazenie robi wyglad dlatego chcialam poznac opinie ludzi ktorzy mnie nie znaja

foty i tak gówno mówią tym bardziej takie wygibaśne bo w real wyglądasz nieco inaczej.Jak sie ubierasz tak jak na tych fotach to ja np nie zwrócil bym na ciebie uwagi.

Gość ork1986
dobra, więc przypuśćmy że 100 osób z forum napisze że jesteś brzydka, ale będziesz mieć to gdzieś. Bo pewnego dnia jadąc autobusem usmiechnie się do Ciebie przystojny facet, któremu się spodobasz, zacznie rozmowe i miło spędzicie czas. Zdanie tej 101-szej osoby będzie dla Ciebie chyba więcej warte niż tych stu, które Cie nawet nie znają. Więc napisze wprost pie...ol ich zdanie:)

Gość klonowy listek jeden
Jak dla mnie jestes brzydka,ale kazdy ma inny gust

Gość niet_niet_niet
zwykła przeciętna lampucera:) cycki na wierzch, zdjęcie z góry. Fota typowa na nk:/

Gość plumkowik
" Hym...dlaczego szukam opiny innych dlatego ze chcialam poznac opinie ludzi ktorych nie znam i zobaczyc czy rowniez tylko zwracaja uwage na moje piersi!!!" na pierwszym zdjęciu wywalasz cyce i myślisz, że nikt nie będzie się na nie patrzył tylko na Twoją twarz, którą ledwo widać. Oj błyskasz inteligencją, nie ma co:)

Gość plumkowik
Idź dziecko spać... jutro do szkoły