Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę na wesele

Idę na WESELE do znajomej. Mogę prosić o rady?

Polecane posty

Gość idę na wesele

Chcę iść w spodniach. To najlepsze wyjście przy moich delikatnie mówiąc mało zgrabnych nogach, długiej stopie (numer buta 43) , a przez to oczywistej katastrofie jeśli ubrałabym na siebie sukienkę :O:O Tak więc jakie spodnie na wesele? I co kupić jako znajoma ... daleka znajoma.

Gość idę na wesele
ha ha... bardzo śmieszne :(

Gość nie słuchaj wariatek
Paris Hilton też nosi dokładnie nr 43! :D I wcale się z tym nie kryje z tego co mi wiadomo :D Nie będziesz jedyna na weselu w spodniach. Lepsze spodnie niż wiejska suknia z musu. Co do prezentu ... może ręcznik kąpielowy - taki porządny, z droższych.

Gość idę na wesele
:) :) mam 169 cm. To faktycznie dobra rada :) Rozejrzę się jutro za takimi sukniami :) Dziękuję :)

Gość jak to jakie spodnie
przecież nie jeansy i nie takie z krokiem w kolanach... Załóż eleganckie spodnie, może jakieś w kant... ale przecież i tak będzie widać Twoją dużą stopę... ogólnie spodnie w kant kojarzą mi się ze stylem biurowym , ja śmigam w nich prawie codziennie w pracy więc na wesele chciałabym założyć coś bardziej eleganckiego, ale jak musisz to zakładaj... hmmm a może jakaś długa sukienka?

Gość gregre
pewnie, ze mozesz isc w spodniach tylko musza to byc spodnei bardzo eleganckie.

jestes kobietą :) bedziesz sie lepiej czuła w sukience mówie ci, na spodnie przyjdzie czas na starość a o dużej stopie wcale nie mówiłam złośliwie, masz czym ludzi kopac w dupe :D

Gość JA TEZ IDE NA WESELICHO
muszę poszperać za sukniami w necie :) chciałabym jednak takie skromniejsze - bez mocno wyciętych pleców i również dłuższe. Może macie jakies ciekawe linki, propozycje? :)

Gość idę na wesele
Dziekuję :) Jesteście tacy mili 🌻 Mam straszne kompleksy na punkcie tej stopy i tych nóg, niejedną noc przepłakałam. Jeszcze raz dziękuję :)

Gość diunxa
Jeśli chcesz optycznie zmniejszyć stopę wybierz jak najwyższe buciki na obcasach, koniecznie zakryte z okrągłymi noskami :) A suknię radziłabym w takim greckim, klasycznym, togowym stylu :)

Gość na takie suknie trzeba liczyć
niestety wydatek rzędu 800 zł ... masakra... do tego prezencik :O

Gość idę na wesele
diunax > takich butów właśnie szukam. Poluję na takie juz od dawna, jednak ciężko znaleźć cudo w tak dużym rozmiarze. Ale będę czyhać dalej ;)

sukienke skromna mozna kupic w okolicach 250zł a buty wiem, że w deichmanie jest szeroka numeracja nie wiem tylko skąd jestes i czy u ciebi jest taki sklep

Gość ... i jaka tania
też taką bym chciała :(

Gość idę na wesele
Tak - właśnie do tej pory jedyne damskie buty mogłam dostać w Deichmannie , ewentualnie Ryłko ale zawsze Ryłko były mi niewygodne i tylko straciłam pieniądze bo i tak uwierały strasznie. Na razie mam jedne eleganckie buty - czółenka brązowe na niskim obcasie :O Tak więc wpierw chyba powinnam upolować buty, dopiero potem suknię... sama już nie wiem, nie znam się na tym , wstyd mi.

Gość idę na wesele
Tak , mam z kim iść ;) Idę z bratem ... a raczej on ze mną hehehe :D To on poprosił mnie o towarzystwo , mimo , że czai się na niego fajna koleżanka :P

Gość idę na wesele
jaką można? W takim samym kolorze, tak? A do tego rajstopy we wzory, czarne... czy jakie? Strasznie mi głupio o takie rzeczy pytać ale wolę tutaj niż na żywo robić z siebie ofermę :/