Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka margo

dziewczyny, zony prawnikow. Wpisujcie sie

Polecane posty

Gość taka margo

Jest już topic o informatykach, to czas na prawnikow. Jacy są? Jakie mają wady i zalety ktorych pozbawiona jest reszta spoleczenstwa. Czy manipuluja bardziej niz inni? Ile zarabiaja

Gość Marlena Sosonowiec
Moj jest adwokatem, zarabia miesiecznie ok. 1700 zł na czysto, mieszkamy w Sosnowcu, ja nie pracuje, jestem na rencie. Ogolnie moge powiedziec,ze bycie zoną prawnika to kasa i jeszcze raz kasa: ciagle jej brakuje. Ostatnio nawet na czynsz. jak bym byla mlodsza to bym zostala prostytutka,

Gość taka margo
heh, cos czuje ze to prowokacja naprawde jest tak źle?

Gość żona prawnika 36
oboje z mezem jestemy prawnikmai, ja pracuje na poczcie, maz jest radcą prawnym, w tej chwili jest tak,ze on nie zarabia nawet na czynsz swojej kancealrii, choc obiecywal,ze szybko staniemy na nogi, mieszkamy w malym miescie, zero klientow, klika jeszcze osob mu nie zzaplacilo za sprawy,a podatek musielsmy odporwadzic. Prawnik to syf. Szukamy innej pracy :-(

no coz Wam nie idzie a ja znam prawnikow ktorzy niezle zarabiaja chyba kwestia szczescia i sily przebicia zabraklo Wam 1 i 2

Gość Zuza.
Mój mąż na szczęście dobrze zarabia i często jest w domu. A jaki jest? No cóż jako człowiek jest cierpliwy potrafi słuchać ze zrozumieniem ma silną osobowość jest miły uśmiechnięty zawsze służy dobra rada. Jako mąż jest słodki opiekuńczy tolerancyjny troszkę zazdrosny i szalony. A w swoim zawodzie chyba musi być dobry skoro nie narzekamy na kasę. To znaczy oczywiście nie przelewa się ale jest ok starcza na podstawowe rzeczy plus czasem można zaszaleć i coś odłożyć.