Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocnna

Widziałam UFO

Polecane posty

Gość Nocnna

ok trzeciej w nocy. Jestem tego prawie pewna. Czy ktos tez cos zauwazyl?

Gość Nocnna Mara
tiaaaaaa tylko się nie zesraj z przejęcia :) nastepnym razem chwyc kamerę, zawołaj ich bliżej i zrób wywiad

Gość Nocnna
Może koło 2.30 , obudzilam sie AKURAT spojrzalam w okno, patrzę: leci pare kolorwych punkcików w takiej odleglosci, ze to nie moglyby być skrzydla samolotu, ruszaja sie, bardzo swiecą wydawaly dziwne dzwieki,a moze z tymi dzwiekami przesadzam...

Gość Nocnna
Ty sie nie zesraj jak jeden z obcych Cię spotka, zycze Ci tego : - ) ja się tym interesuje, a Ty nie masz pewnie o tym W OGOLE pojęcia, takze żegnamy

Gość Nocna Marunia
to były lampiony chińskie ufo lata bezgłośnie - chyba nie myslisz że maja taką słabą technike że ich maszyny jak te ziemskie chałasuja i wydzielaja spaliny? lampiony chińskie :)

Gość Nocnna
Lampiony chińskie zapierdalające o trzciej w nocy na niebie i wymijajace sie w dziwnym synchronie NO TERAZ TO JASNE, u spokoilas/es mnie

Gość Nocnna
Być może przesadzam, jestem jedną z tych ktora wierzy w UFO, chcialam tylko dowiedziec się czy ktoś widzial coś dziwnego na niebie , bo akurat nie spal i spojrzał

Gość Nocnna
I jak ta idiotka w piżamce latałam po domu zagladajac w okna :D

Gość Nocnna
szkoda ze nie zrobilam filmu : /

ja też kiedyś widział coś na niebie w środku nocy. Myślę ze to było coś ziemskiego. Ktoś cos puszczał na niebie a nie chciał by to wszyscy widzieli. Moze wojsko albo ktoś zaprojektował jakies fajne urządzenie które daje efekt ufoludków:) Albo specjalnie by ktos pomyślał ze to UFO...

Gość Nocnna
a ja wierzęęęęęę : x

Gość spokojnie..ufo o tej porze..
..to już rzadna nowosc. już od x lat pojawiają sie na polskim niebie, zwłaszcza w na początku pazdziernika. ufolodzy przypuszczają, że ma to związek z nagłym wysypem grzybów w polskich lasach. najprawdopodobniej na ich planecie lasy już dawno zostały wykarczowane a zapotrzebowanie na grzyby cały czas wzrasta.. nie od dziś wiadomo ze ich statki wytwarzają bardzo duże promieniowanie dlatego podstawowym daniem w diecie ich pilotów są właśnie grzyby.

Gość Nocnna
no HAALO, musial ktos widziec :/

Gość .....INTERNEEEEEEET......
ja tam raczej tez wierze... w kazdym razie jestem bardziej za niz przeciw :) . nocna szkoda, ze nie udalo Ci sie zrobic jakiegos foto albo fiolmiku :I

Gość Nocnna
Teeż tak myślę :/ często jak budze sie w nocy, (choc NOC to przeciez zadna regula) patrze w niebo i obserwuje co tam sie dzieje. Wczoraj jak zobaczylam te obiekty (to naprawde nie byly zadne SPODKI czy cos takiego,tylko troszke wieksze kulki kolorowe ktore sie poruszaly) to poczulamn sie tak dziwnie, ZE TO JEDNAK PRAWDA MOZE BYC. Nie mowie ze wierze na 100%, napewno zdziwilabym sie gdyby to byla prawda ale mniej niz inni. Wczoraj nie mialam jak zrobic zdjecia, bo aparat po wycieczce (bylam w gorach) byl calkiem wyladowany, dzis postawilam go na parapecie. Czy ktos jeszcze kiedys widzial cos dziwnego, niepokojacego, obcego naszemu swiatu?

Gość Hej nocna
Mój facet coś widział ale to ze dwa tygodnie temu. Skąd jesteś? Znaczy chociaż województwo

Gość Nocnna
ja z Małopolskiego, Kraków a opisał Ci to?

Gość Hej nocna
Miałam nawet film ale wykasowałam bo wydawało mi się to śmieszne. Mrugajace światełka tylko wydawały się jednokolorowe białe. Ale nagrywał komórka więc też niezbyt wyraźnie. W wielopolsce września.

Gość Wrześnianko
a gdzie Twój chłopak to UFO widział? Bom też z Wrześni. Szkoda, że wykasowalaś ten film. Mój mąż też kiedyś u nas widział coś dziwnego w nocy, nad Sokołowem. Ale nie miał nic przy sobie, żeby to sfotografować lub nagrać.

Gość Nocnna
Ciekawe no. Bede probowala cos w nocy wylapac ;)

ja widziałam to w w. swiętokrzyskim. z racji ze to jest koniec świętokrzyskiego od strony w. małopolskiego to cos było właśnie nad małopolska... ja myślę że ktos testuje cos pod osłoną nocy...

Gość Nocnna
Naszą odwagę :D i naiwnosc. aaa.

Gość We wrześni
Na przemysłowej

Gość Nocnna
Oj przestancie juz z tymi linkami do meneli :D przecież to widać, że to one są. zalozcie swoj temat niech wam ludzie mili klikają :) klik ode mnie ale wynocha