Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valera

CZEGO NIGDY NIE ZROBICIE PRZY UKOCHANYM/UKOCHANEJ

Polecane posty

Gość kres życia...
Nawet parę rozstępów mam, bo szybko kg gubiłam, to zawsze się śmieję i je mojemu pokazuje i mówię "patrz jakby były na brzuchu to można by pomyśleć że w ciąży jestem" :) Wiadomo że jest pare rzeczy których się wstydzimy nawet przy mamie, która nas urodziła i podcierała nam tyłek, ale bez przesady żeby się wstydzic wszystkiego?tak jak stara panna po 30? hm..

Gość Jakie sa stare panny po 30
Na szczescie ja naleze do tej uprzywilejowanej mniejszosci, ktora nie musi sie zalatwiac dzieki ekskluzywnemu zabiegowi czyszczenia jelita grubego. a czy jestescie flejami.... wystarczy spojrzec o czym jest wiekszosc tematow na kafe - o zdradach! A dlaczego panowie zdradzaja? Moze dlatego ze ich partnerki sa za bardzo.... fizjologiczne?

Gość wszystko mogę
yo musi byc prowokacja bo nie wierzę że takie wariatki istnieją...

Gość jakas granica....
petit renard to ten twoj facet moze jakies masz zboczenie ze na twoja kupe chce popatrzec?? bo wiem ze sa faceci, ktorych podnieca jak kobieta na nich sika. moze to ta sama grupa dewiacji spolecznej?? i marzy ze bys na niego narobila a on potem cie ostro przeleci :P niektorzy moze i lubia takie ciezkie klimaty :P

Gość boś
ja z moim mężem wszystko robimy przy sobie...dla nas to zupełnie normalne....więc bekamy,pierdzimy,robimy siku,dłubiemy w nosie,ja zmieniam podpaski i gole się....raz czy dwa nawet robiłam kupe przy mężu bo tak akurat wyszło...on robił to wiecej razy...chociaz na kupe wywalamy sie z łazienki....dla nas takie rzeczy to narmalne,nie rozumiemy jak mozna wstydzic sie piernac przy mezu czy zonie...

Gość kres życia...
Jakie sa stare panny po 30 to prowokacja...

Gość wszystko mogę
ojejciu mała mi jakś ty zabawna.....

Gość kres życia...
mi mała - to jesczze pewnie dziecko dlatego ma takie wpisy...tu sie wypowiadają poważne osoby..

"Na szczescie ja naleze do tej uprzywilejowanej mniejszosci, ktora nie musi sie zalatwiac dzieki ekskluzywnemu zabiegowi czyszczenia jelita grubego. a czy jestescie flejami.... wystarczy spojrzec o czym jest wiekszosc tematow na kafe - o zdradach! A dlaczego panowie zdradzaja? Moze dlatego ze ich partnerki sa za bardzo.... fizjologiczne?" taaa, jasne :O Gratulacje :O Im bardziej sie starasz zymyślić cos "mądrego" :O, tym bardziej jesteś śmieszna.

Gość boś
i nie rozumiem jak mozna na takie osoby mówic ''fleja''...według mnie fleja to jakis brudas nie dbajacy o siebie,smierdziel który sie nie myje...a nie osoba ktora beknie przy mężu....chyba co niektórzy nie znaja znaczenia danego wyrazu :o

Gość wszystko mogę
do sunshine--->napewno mu nie daje przecież seks jest obrzydliwy... Ta wymiana płynów i wogóle... fuj:D

Gość kres życia...
niektóre piszecie że wstydzicie się mężów..a jak nie daj boże za pare lat przyjdzie wam się nimi opiekowac albo oni wami będą się opiekować, to że się nawzajem wstydzicie to zostawicie go a oni was?

Gość ghghjghj
dla mnie to jakaś paranoja jak można się rozbierać przy mężu.

Gość kres życia...
nie?:) jak można się pokazywać nago mężczyznom, jeszcze twoją oponkę na brzuchu zobaczy i co wtedy?...oj kobiety kobiety....fizjologia to normalna rzecz..

Gość kres życia...
mi mała - idź się w piaskownicy pobawić

Gość oczywiscie ze normalna
ale wystarczy, ze zdajemy sobie sprawe ze fizjologia istnieje i ze to normalna rzecz. A nie musimy w niektorych czynnosciach wspoluczestniczyc ;)

mi mała........ to nie jest forum naukowe więc się nie dziw Jak zaczełam czytać ten topik to też pomyslałam że laski się nudzą i piszą o głupotach ale wiele wypowiedzi mnie zdziwiło więc zajełam stanowisko i sie wypowiedziałam jeśli interesują Cię bardziej merytoryczne tematy to po prostu zmień forum ....a może nudzi ci się, a że tu jest najwięcej wypowiedzi to masz okazję poklikać w klawiaturę i wdać się w jakąkolwiek dyskusję?????

Gość kres życia...
mi mała - to po co tu wlazłaś?

Gość boś
ojej niektóre nie wyobrazaja sobie pierdnąc przy mężu a inne nie wyobrazaja sobie ze mozna tego nie robic...kazdy jest inny...ale wyzywanie sie tu od najgorszych sie pokazuje tylko jaki kto jest ''yntelygentny''

Gość kres życia...
masz rację boś

staram się z wszystkich sił nie wdawać w dyskusję z wami ...........uda Ci się to jak nie będziesz tu zaglądać. Wierzę że Ci się to uda :-)