Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CherryBlossom90

Dorównać jego EKS

Polecane posty

Gość CherryBlossom90

Cześć, Mam mały problem i mam nadzieję, że ktoś powie mi co jest nie tak, co robic. Otóż od niedawna mam wrażenie, że mój chłopak chce, żebym bvyła taka jak jego była. Szczuplejsza, bardziej "wylaszczona", lepsza w łóżku. Ogolnie chce mnie poprawiać w każdym calu. Czuję się jak ta druga, gorsza... Zastanawiam się co on przy mnie robi...

Gość CherryBlossom90
To jest chore. Często daje mi do zrozumienia, że to mój wygląd ma duże znaczenie... Tak bardzo mnie kocha, ale "muszę dbać o siebie". W sensie ostrej diety i aerobiku 5 razy w tygodniu :(

Gość beatka sdsd
dlaczego z nim jesteś? dlaczego on jest z Tobą? odpowiedz sobie na te pytania i chyba wiesz co trzeba zrobić najpierw z nim porozmawiaj i postaw swoje warunki, jak ich nie spełni to sama zdecyduj czy chcesz sie męczyc całe zycie

Gość bojabojaboja
Każdy chce mieć przy sobie zadbanego partnera, ale bez przesady. Nikt nie ma prawa wymagać, że się zmienisz dla niego. Co innego jakbyś przytyła do jakichś większych rozmiarów i facet miał takie wymagania, a co innego jak poznał Cię taką i każe się zmienić, bo mu to nie pasuje.

Gość CherryBlossom90
Chciałabym powiedzieć też, że nie jestem zaniedbaną, zapuszczona dziewczyną. Uważam, że jestem atrakcyjna. Ale i tak nie spełniam jego wymagań.

Gość więc go rzuć. Po co
się męczyć z kimś, kto cię nie akceptuje? To nie przyniesie nic dobrego dla ciebie. Nic mu nie jesteś winna. Niech sobie znajdzie taką, która bedzie spełniać a ty znajdź sobie takiego, który będzie kochaŁ ciebie A NIE JAKIEŚ CHORE WYOBRAŻENIE O IDEALNEJ DZIEWCZYNIE.