Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avon76

kremy-rozstępy

Polecane posty

od którego miesiaca ciąży stosowałyscie -stosujecie jakies kremy p/rozstępom i jakie polecacie?

Gość ja stosuję i stosowałam
Gerber krem na rozstępy już na 3 miesiące przed zajściem w ciążę i od pierwszego dnia ciąży, na zmianę z masłem kakaowym. teraz do porodu zostało 30 dni, a ja nie mam ani jednego rozstępu, nigdzie :) smaruję brzuch, piersi, biodra, uda, pośladki i talię, rano Gerberem, a na wieczór masłem kakaowym- jest b. tłuste pozostałe części ciała smaruje zwykłym balsamem nawilżającym Dove, albo Garnier, bo od dziecka mam bardzo suchą skórę

Gość Melaniaaa
U mnie się sprawdziła po prostu Oliwka- Bambino. Najważniejsze aby natłuszać skóry 2-3 razy dziennie żeby nie była sucha podczas rozciągania. Pozdrawiam.

Gość mama malego Danielka
Stosowalam od 4 mc Babydream dla kobiet w ciazy i karmiacych (do kupienie w Rossmanie). W ciazy przytylam az 19 kg i nie pojawil mi sie ani jeden rozstep:)

Gość ja stosuję i stosowałam
smaruj, smaruj, im wcześniej tym lepiej :) u mnie oliwka absolutnie się nie sprawdziła, może dlatego, że ja mam naprawdę koszmarnie suchą skórę, jak się nie posmaruję to aż piecze, ściąga się i się sypie złuszczony naskórek, ale taka już moja uroda :( po oliwce skóra była za sucha, poza tym oliwka nie zawiera składników wzmacniających włókna kolagenowe

Stosowałam różne środki, głównie Ziajka MamaMia na rozstępy, Tego Babydream, Jakiś sepcyfikików z Apteki, chyba Pharmaceris, smarowałam się jak szalona, a rozstępy mam ogromne.

moze wszystkim nie pomaga..ale warto próbowac zebuy potem nie zalowac..ja bede sie smarowac

Gość kalina27
W pierwszej ciąży stosowałam tylko oliwkę dla niemowląt już od dnia kiedy zobaczyłam dwie kreski na teście. Teraz oczekuję drugiego dziecka i na początku stosowałam krem ( jakiś 3D czy coś takiego) i w połowie ciąży zauważyłam że mam rozstępy! Szybko wróciłam do oliwki i więcej rozstępów się nie pojawiło. Ja polecam tylko oliwkę.

Gość do ja stosuję i stosowałam
uwazaj kochana bo ja rozstepow dostalam 2dni przed porodem a tak jak ty stosowalam wiele specyfikow.

Gość smarowałam smarowałam
masciłam sie dwa razy dziennie od samego poczatku, i tymi tańszymi i tymi z górnej półki, w ciaży pzrytyłam prawie 20kilo, a rozstępy mam wszędzie:((-uda, piersi, brzuch, tyłek- tragedia

Gość be-ta
ja przez całą ciążę i jeszcze miesiąc po niej stosowałam krem Fissan i jestem zadowolona z efektów.