Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hugo co sro dlugo

od ponad miesiaca myje wlosy szarym mydlem

Polecane posty

Gość hugo co sro dlugo

zaobserwowalam., ze mniej wlosow mi wypada. Wlosy sa bardziej puszyste i nie msuze ich tak czesto myc, bo nie przetluszczaja sie tak szybko. Jest tylko jeden minus nie blyszcza sie tak bardzo jak przed stosowaniem mydla . Podbno powinno sie zastosowac plukanie z cytryna lub octem. Jednak cytryna rozjasnia wlosy- jestm brunetka i nie chce byc szatynka . A ocet sprawia, ze wlosy siwieja- tu tez mam problem bo na mojej glowie jest juz sporo siwych wlosow, nie chce y bylo ich ejscze wiecej . Farbowac tez jescez nie chce , jest zbyt wczesnie . Jakie tabletki mozecie mi polecic na wlosy ??? I czy ktoras z was uzywa szarego mydla ???

Gość hugo co sro dlugo
dodam ze czesto jem kupe

Gość hugo co ro dlugo
tak podszywie zycze Ci smacznego :)

Gość niebieski...
ja tez płukałam jakiś czas octem z wodą i nie zauważyłams siwych włosów

Gość hugo co sro dlugo
aha no to nie wiem, mi tak mam mowila ... moze sie mylic sorry,z etak pytam, ale jaki masz kolor wlosow ?

Gość hugo co sro dlugo
czasem smaruje wlosy olejkiem rycynowym na noc a rano splukuje, rowniez jest dobry , wlosy sie po nim blyszcza no i sa nawilzone

Gość niebieski...
ja mam bardzo ciemny brąz, a co do tabletek to brałam capivit ale miałam po nich brzydką cere, i do wczoraj jadłam vitapil ale nie wiem co sie stało bo po zjedzienu zrobiłam sie bardzo czrwona poprostu mnie strasznie wysypało, znikło po poru minutach ala sie bardzo sprzesraszyłam, ale za tydzień znowu spróbuje bo zostało mi jeszcze 40 tabl

Gość hugo co sro dlugo
to moze nie powinnas ich brac, widocznie sa nieodpowiednie ;/ Sproboj jescze raz, jak sie powtorzy to je odloz i moze kup inne , pogadaj z paia w aptece, moze cos innego Ci doradzi ;/ To takie nietypowe troche

Gość niebieski...
ale zanim mi sie to wczoraj stało to zjadłam już może przedtem z 2 opakowania po 30 tabl

Gość hugo co sro dlugo
to moze po prostu cos innego Ci zaszkodzilo ;/ nie wiem co tam ajdlas, przeanalizuj ;/ nie mam pojecia, jak nie to do lekarza normalnego, i do dermatologa

Gość niebieski...
ale po kilkunastu minutach już było wszystko ok ;) zastanawiam sie tez nad belissa