Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

mocowanie huśtawki w domu

Polecane posty

ja miałam mocowaną do futryny, taką jak worek z dziurkami na nogi a co? jak malutki? co mu było?

Gość ja mocowałam do futryn

nie nie do futryny ja chce do sufitu. mam żaelbeton plyte. juz sie wywiedzialam ze jakies kolki fishera do zelbetonu mam kupic i haki... ale mnie zastanawia czy mi pol sufitu na łeb nie spadnie... dlatego pytam czy ktos ma tak mocowaną i czy sie trzyma?

o lol :D:D:D nieeee kolega ma zamontować co sie zna na takich różnych rzeczach i on twierdzi ze nic nam się nie posypie... ale ...

mamani ja mam identyczny worek :) moje dożywocie poprostu wywierciło wiertarą w suficie dziury, zamontowało fest haki i jest :) jest to ulubiona zabawka mojego dziecka

chcesz to ci fote podesle jak to wygląda ;) a i Jagoda uwielbia tam zasypiać też :) mamy tez taką standardową wieszaną w futrynie, ale nie ma porównania. Do tego worka mała sama włazi, wyłazi, robi tam sobie jakies norki, barykady, misie tam usypia i siebie :)

Taka sama z ikei ma moja siostra już 2 lata i jest zadowolona. Huśtawka wytrzymała usiadłam na niej z siostrzenicą i się trzymała!

madonna to sie w takim razie chyba zdecyduje najwyzej bede mialą widok na dach :D:D

madonna a tak z innej beczki to sotatnio ogladalam fotki na nk i zastanawialam sie kim jestes... sklerozaaaaaaa i dopiero wpadlam na to :D:D:D:D Jagoda straswznie urosla!!!

spoko, nie bedziesz miała :) moj ricardo w niej się buja a on waży, oj waży :) i jeszcze sąsiadów z góry nie oglądałam przez sufit :) swoją drogą miło cię widzieć bardzo :)

no to musze ruszyc dupe z krzesla i jechac do ikea... a tak mnie leb boliiii i gardlo i uszy i bleeeee :(:(

ja zamówiłam na allegro. Ciut taniej było no i ikea jakos nie koło mnie. mnie łeb dzis nie boli tylko napierdala jak nieszczescie. Jagod spi z gorączką i bólem głowy również. Stary kaszle prycha itp. Armagedon.

oo nie bedzie hustawki... ojciec mówi ze jest belka stropowa nad tym pokojem i nie ma opcji... nop to trudno. ja tez mialąm gorączke. jakies swinstwa sie juz zaczynają bo widzialąm ze w przychodniach czarnooooo

hmm bo to jest tak ze dom byl budowany nie tak jak bylo w planach i plyta byla wylana na zbyt duza powierzchnie (pokój ma 30 metrów kwadratowych) i nie ma zadnej scianki dizalowej podtrzymujacej ta plyte dlatego zrobili ta belke i dlatego nie wolno dodatkowo obciazac tej plyty... to tyle.