Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubinnn

Co zrobić i od czego to może być?

Polecane posty

Gość rubinnn

Dostałąm okrs o dwa tygodnie wczesniej. Pierwsze 2 dni skape wiec myslalam, ze to plamienie. Teraz od 3 dni strasznie sie ze mnei leje. Rocia mi sie az takie ciągnące nitki z krwi.Do tego straszne kłucie w brzuchu. Co robic?

Gość rubinnn
przepraszam za literówki. Do lekarza moge sie zapisać dopiero na przyszły tydzień.:( A ja nie wiem co mam robić i strasznie się boje. Już nawet myślałam, że to może być jakieś poronienie

Gość to idź gdzieś prywatnie
bo to może jakiś krwotok niebezpieczny dla ciebie być. Nie ma co czekać. Jak nie chcesz prywatnie, to leć na pogotowie ginekologiczne

Gość rubinnn
Chyba bede musiała tak zrobić.Bardzo się tym denerwuje. Może to mało istotne ale może to być np przez stres. Ostatni tydzień był u mnie bardzo nerwowy. Strasznie się martwiłam i denerwowałm przez co już od wczesnego rana byłam na nogach bo nie mogłam spać. Może to być tym spowodowane?

Gość raczej małoprawdopodobna
przyczyna ten stres. Wtedy okres by raczej się zatrzymał. To może być problem hormonalny bardziej albo... nie mam pojęcia co, bo ginekologiem nie jestem. Tak czy inaczej lepiej, żeby to fachowiec zobaczył

Gość miałam podobnie...
okazało się że to hormonalne sprawy...ale uważaj jeśli krwawienie jest bardzo obfite i trwa dłuzej niż 2 dni musisz szybko zgłosić się do lekarza. I policz ile podpasek dziennie zużywasz.

Gość rubinnn
Witam. Zadzwoniłam wczoraj do przychodzin czy jest jeszcze gin. Pani powiedziala, że już nie i spytała czy coś się stało. Powiedziałam jej ,a ona do mnie zebym się postarała nie przemęczec i nie stresować i , że jak mi nie przejdzie to żeby przyjść w sobote ;/;/ Troszke się uspokoiłam ale wieczorem doszedł jeszcze jakiś jeden dziwny objaw. Położyłam się do łóżka i strasznie zabolała mnie kość okonowa i to tak pare razy i przestała :(:( Nie wiem czy to może być z tym zwiążane czy nie :(