Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsza wszy nie równa

KOLEJNY TOPIC O WSZAWICY!

Polecane posty

Gość wsza wszy nie równa

Witajcie i mnie dopadło cholerstwo :/ Ostatni raz miałam jak miałam z 9lat dzis mam 23lata, oczywiscie zagadka sie wyjasnila skad i jak. A wiec wszy zalapala moja mama u starszej babki, bez myslenia wychodzac czesala sie jej grzebieniem, pozniej cos ja swedzialo, wiec sprawdzilam jej glowe, znalazlam 2 wszy wtedy jeszcze nie wiedzialam ze to wszy poprostu skojarzylam je z jakimis muszkami z drzewa :/ Kolejne dni, narzekala ze ja cos swedzi nadal..., wiec po jakis 3 tygodniach kolejne badanie i szok GNIDY! Mnie nic nie swedzialo ale czasem chyba z przedrazliwienia, zlala glowe Delecte czy jakos tak. Pozniej rozjasnila wlosy ma blond i byl spokoj, chociaz jeszcze znalazlam jedna gnide ktora zyla bo strzeliła! Reszta sucha, ostatnio mnie cos zaczelo swedziec, odrazu skojarzenie faktow i ten sam plyn, teraz siedze z tym smierdziuchem na glowie, nie wiem czy to mam ale napewno mam. Mam nadzieje ze pomoze, reszta rodzinki nie ma, faceci maja krotkie wlosy, ja mam prawie do pasa, to maja raj... Macie jakies skuteczne spopsoby na pozbycie sie ich gdyby to nie pomogło??

Gość gość
Dobre zdanie mam o preparacie CichoWsza, cały preparat jest wsączony w ozdobne gumki do włosów, wystarczy je upinać i dziecka ma ochronę przed wszami która jest totalnie niezauważalna