Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

Mam genialny sposób aby uczelnie prywatne nie produkowały studentów półgłówków

Polecane posty

Wystarczyłoby każdego po wystawieniu oceny końcowej poddawać arcytrudnemu egzaminowi państwowemu który miałby sprawdzić ich wiedzę i w przypadku gdtyby student nie zdał musiałby ostatnią klasę powtarzać i uczelnia musiałaby mu nauczanie bezpłatnie udostępnić-oczywiście następnym razem gdtyby nie zdał egzaminu następny rok by musieli mu do czach olej wlewać:classic_cool:.Myślę że to by zniechęciło te uczelnie prywatne:classic_cool:.

Gość a dlaczego ty nadajesz o
prywatnych? i panstwowe polglowkow produkuja, a jak ja sobie porownam moj wydzial z ASP, to oni tam maja labe totalna a my zapierdalamy jak dzikie osly, wiec prywatna nie znaczy gorsza 🖐️

weź wrzuć filmik z palestyńczykami tam przynajmniej jest się z czego (bład zamierzony) pośmiać i kapitan w CK dezerterach do W.Pokory :P a czasem tak fajnie napiszesz ale to niestety chyba tylko chwilowe wybuchy supernowej w prózni wiesz czego a jak nie wiesz to się nie pytaj:P

" a dlaczego ty nadajesz o prywatnych? i panstwowe polglowkow produkuja, a jak ja sobie porownam moj wydzial z ASP, to oni tam maja labe totalna a my zapie**alamy jak dzikie osly, wiec prywatna nie znaczy gorsza " CHYBA TO LOGICZNE CZEMU PISZE TYLKO O PRYWATNYCH:P.OCZYWIŚCIE NIE CHODZI O POZIOM STUDIÓW TYLKO ŻE PAŃSTWOWE BY TO OLAŁY NO CHBYBA ZE ZA TO MIELIBY PŁACIĆ KONKRETNI OSOBNICY:P.A CZASAMI TRZEBA PISAĆ O BANAŁACH:classic_cool:.NIEKTÓRZY TO PRAWIE NIGDY NIC CIEKAWEGO NIE NAPISZĄ:O.A TU PALESTYŃCZYCY: http://uk.video.yahoo.com/watch/4115496/11091615 :classic_cool:.

Gość Amancie...
proponuje, aby rowniez studentow uczelni panstwowych, szczegolnie tych "umeczonych" dziennych rowniez poddawac takiemu egzaminowi...o ilez polglowkow mniej!