ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 2, 2009 co myslicie o tych perfumach.Chcialabym kupic lamborghini fragranza mitico tacie,a georgio beverly hills dla mamy.Jak kupuje sama sobie to wiem co mam wybierac ale jak juz komus to mam mega problemy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 2, 2009 podbijam skromnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolxd 3 Napisano Październik 2, 2009 daj próbkę zapachową :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze blabla Napisano Październik 2, 2009 kup im wode brzozowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 2, 2009 nie no ja raczem pytam tych,ktorzy wiedza jak pachna te perfumy.Z checia bym podala probke bo mam je pod reka wlasnie:D A co to jets ta woda brzozowa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 2, 2009 "Woda brzozowa – wytwarzany w czasach realnego socjalizmu produkt przemysłowy. Wg producenta Preparat do pielęgnacji włosów zawierający ekstrakt z liścia brzozy i tataraku. Zmniejsza objawy łupieżu. Wzmacnia włosy, nadaje im puszystość, miękkość oraz elastyczność, zaś według szerokiej rzeszy konsumentów – smaczny i niereglamentowany napój alkoholowy dostępny w kioskach i sklepach z kosmetykami. " aha no spoko...:/smakuje ci ta woda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach