Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buruthondes

Co myslicie na temat takiego faceta? Da sie z nim zyc?

Polecane posty

Gość buruthondes

Zakochałam sie w nim bez pamieci, ale spróbuje zrobic zimna kalkulacje jego zalet i wad, a Was prosze o doradzenie, czy jego niektore cechy charaktery moga okazac sie bardzo dotkliwe. Znamy sie dosyc krótko; on dostał dobra prace za granica, spelnienie jego marzen, ale dodal, ze nie wyjedzie beze mnie. - cholernie przystojny i pociagajacy - szarmancji, szanuje kobiety, potrafi sprawic, ze sie czuje jak bogini - romantyczny - czuly i troskliwy - zakochany do szalenstwa - grubo ponadprzecietnie inteligentny i blyskotliwy - olbrzymie poczucie humoru - sarkastyczny, ironiczny, cyniczny - rozpieszczony - bardzo pewny siebie - uparty i nie znosi kompromisow

Gość fhfdhd
bedzie o ciebie dbał, ale jego zdanie będzie najwarzniejsze i to on będzie decydował otym co jest dla ciebie dobre. Ale wszystko co będzie robił będzie z myślą o tobie i twoim dobrze

Gość wisi mi to kolo pisi
jak dla mnie fajny gosc, nie narzekaj:)

Gość mialam identycznego ale nieste
ty w moim przypadku okazalo sie ze nie byl szalenczo zakochany tylko udawal, a wspomniane cechy robily piorunujace wrazenie tez na innych kobietach, z czego skawpliwie korzystal. Obecnie trzymam sie od takich z daleka

Gość a ile sie znacie

Mam podobnego i szaleję za nim ;d Czasami jest lepiej, a czasami gorzej, bo ta pewność siebie i rozpieszczenie robią się czasem męczące, bo ciągle powtarza Ci, co powinnaś robić, a czego nie robisz. I jak chce się mu coś wytłumaczyć, to się nie da, ma klapki na oczach i swoje zdanie na wszystko, którego nie wolno mu zmienić. Do tego myśli, że ma więcej uprawnień niż ja... Ale daje się wytrzymać, chociaż chwilami jest ciężko. Jak jesteś słaba psychicznie, emocjonalnie, nerwowo to lepiej sobie daruj...

Gość nina2112
Uwielbiam takich facetów (może tylko to że jest rozpieszczony mi nie pasuje). Jedź z nim i się nie zastanawiaj!!!