Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapppytajjjjkaa

Czy zab wyleczony kanałowo moze stwarzac problemy?

Polecane posty

Gość Zapppytajjjjkaa

Prosze o pomoc! Dzis skonczylam leczyc kanalowo zebiszcza (z problemami, a jakze) i jest to jedyny jak do tej pory moj leczony kanalowo zab. Dentystka kazala za ok pol roku przeswietlic go. Tutaj moje pytanie - na ile bedzie sw. spokoj z takim zebem? Nie powinnao sie z nim nic dziac? Czy zacznie bolec, czy moze sie dalej psuc, czy takie zeby sa juz naprawiona na zawsze? Nie mam zielonego pojecia, prosze o pomoc!

Gość jeśli dobrze wyczyściła kanały
to z zębem nie powinno się dziać nic złego. właściwie nic się z nim nie będzie działo, bo jest martwy.

Gość Zapppytajjjjkaa
dziekuje za odpowiedz:) czyli jest szansa, ze taki zab dluuuugo mi posluzy:) Pytanie dodatkowo spowodowane jest faktem, ze moją mamę trzy zeby leczone kanalowo kilka lat temu zaczynaja bolec...czy to normalne, i mnie tez to czeka (jesli tak, to co wtedy)? Jednak zTwojej odpoiwiedzi wynika, ze nie jest to normalne, skoro nie powinno sie nic dziac tam..

Gość kingaaaaaaaa55555
ja leczylam kanalowo kilka lat temu i wlasnie mnie boli ten zab, robilam przeswietlenia i nie wiadomo odczego niby wszystko jest ok, ale czasmai boli strsznie

Gość Zapppytajjjjkaa
kinga - no...to troche mnie przestraszylas... a najciekawsze, ze na przeswietleniu nic nie wychodzi, wiec teoretycznie powinno byc ok. Ciekawe co dentysci robia z takimi zabkami, gdy wszystko popwinno byc ok, a np. zab strasznie boli - czy juz do usuniecia? Ja nie moge sobie pozwolic na wyrwanie tegoi zeba...