Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farbowana_lisica

bo moja noc jet po to by jeść ciastka i popijać herbatą...

Polecane posty

Gość to szczyt wszystkiego
nie, nie budze sie w nocy zeby jesc, ale szczerze mowiac to wyglada na zaburzenie znane jako zespol jedzenia nocnego czy jakos tak.

Gość ciekawa jestem o której
wstajesz rano ? Jak o 10 to nic dziwnego,że możesz marnowac noc na parzenie herbaty i dodatkową kolacje !

nie znam takiej choroby,choć mam już tak od kilku dobrych lat...nie przeszkadza mi to za bardzo,tak z ciekawości tylko pytam:)Moi znajomi mają w każdym razie ze mnie ubaw zawsze:)

Gość to szczyt wszystkiego
to nie choroba tylko zaburzenie.niestety czasem takie rzeczy sie poglebiaja i wtedy juz sprawiaja problem. ale jak ci to nie przeszkadza to dobrze:)

albo możesz mieć grzyba układu pokarmowego, moja znajoma miała podobnie poszła sie przebadać i wszyło, to grzyb 'kazał jej jeść w nocy coś słodkiego... ja na twoim miejscu nie miałabym takiego ubawu, bo to nie jest normalne zachowanie i powinnaś poszukać przyczyny

hm...wiesz już trochę lat żyję na świecie i każdy lekarz,któremu o tym mówiłam nie widział w tym nic niepokojącego...No chyba ,że na takich lekarzy trafiałam....A jakie badanie robiła twoja znajoma?

Gość moja znajoma tak miała
okazało się że jest w ciąży pozamacicznej, ale płód się przestał rozwijać i rosnąć, ale to właśnie ten płód pożerał wszystkie ciastka!