Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd123

Straszne bóle

Polecane posty

Dziewczyny proszę o pomoc. Od kilku dni mam często bóle przepowiadające. Dzisiaj mam dosyć często ale nie są regularne bo są co 15-25 minut ale są bardzo bolące. Przez ostatnie 2 dni miałam plamienie i lekarz powiedział że szyjka się skraca. Czy któraś z was miała takie silne bóle przepowiadające no i po jakim czasie zaczął się poród od takich przepowiadających. Ja już nie mam sił bo w nocy też nie śpię bo tak boli :(

Ja miałam tak silne i regularne bóle przepowiadające na ok. 7 dni przed porodem. I tak do porodu. Myślałam, że oszaleję bo nie wiedziałam kiedy się wreszcie zacznie :-D Ale jak się zaczęło to poszło szybko :-D Powodzenia i nie zamartwiaj się. Na pewno za chwilkę spotkasz się ze swoim skarbem :-D Skąd wiedziałam że się zaczęło? W nocy dopadł mnie taki skurcz, ze myślałam że z łóżka spadnę. Tego się nie dało przeoczyć :-D Potem 2 skurcze co 10 minut, a potem już co 3 minuty :-D

W nocy jest najgorzej bo są co 7 lub 9 minut. kilka razy już chciałam budzić męża żeby jechać do szpitala. W sumie jak policzyłam to też już ok tygodnia mam te bóle bo zaczęły się w tamten piątek a dzisiaj jak jest skurcz to jest nie do wytrzymania. Lekarz wczoraj powiedział że powinnam się cieszyć że teraz tak boli bo będę miała lżejszy poród ale mnie to już męczy :)

Lekarz miał rację. Pociesz się tym, że w czasie skurczu szyjka się skraca i rozwiera i o tyle będziesz miała lżejszy poród :-D Trzymaj się , dasz radę :-D

Dzisiaj stwierdziłam że jak w nocy znowu będę miała skurcze mniej więcej 5 regularnych tak jak miałam ostatnio to od razu jadę do szpitala i najwyżej odeślą mnie do domu :)

Ja Miałam bóle przepowiadające już miesiąc przed. Jednak z początku nie byly one tak silne. Ale po tygodniu zaczęły już być dokuczliwe i w nocy ciężko było spać. Różnie były. Co 10, 7, 3,15 min. Leżałam nawet tydzień w szpitalu na podtrzymaniu. Aha i dodam że urodziłam 2tyg wcześniej. Więc z tymi bólami męczyłam się w sumie tylko tydzień a poród przebiegł szybciutko i nawet tak nie bolało, strach miał większe oczy. Życzę szczęśliwego rozwiązania.

No to mam nadzieję że już lada dzień urodzę bo w końcu termin miałam na tą środę co była :)