Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimina

juz za kilka dni ide do kina z chjlopakiem..ktorego bardzo kocham i nasza

Polecane posty

Gość mimina

przyjaciółka..co zrobic by..on zwrocil na mnie uwage ..bo na dzien dzisiejszy jestemy tylko bardzo dobrymi znajomymi...czy byc jakos szczegolnie czula ..moze macie jakies pomysly,jak zwrocic na siebie jego uwage( podobno sie mu podobam..z tego co mu mowili jego koledzy)..ale on ..nie wiem czemu niecche mi tego powiedziec..

Gość mimina
* z tego co mi mowili jego koledzy-tam mialo byc:)

Gość malinka7110
Badz otwarat i miła, rozmawiaj z nim normalnie. Może nie klej sie do niego przesadnie, ale daj mu jakis znak. Np usmiechaj sie do niego, albo popatrz na niego przez chwile. Jak jest kumaty to na pewno zauwazy:)

Gość nic nie rób
jesli cie lubi i mu sie podobasz, to sam cos zrobi. jak woli kolezanke, chocbys stanela na rzesach, nic nie zdziałasz, wiec nie masz sie co denerwować, tylko ciesz sie filmem i tyle :)

Gość mimina
on wie..ze ja cos do niego...jego znajomi mi powiedzieli,ze jemu bardzo na mnie zalezy..ale ,ze nie chce dziewczyny..bo poprzednia panna go strasznie ograniczala we wszystkim...uismiecham sie do niego itd..ale to i tak nic nie daje :( co moglabym zrobic..zeby poczuł sie dla mnie najwazniejszy..jakis gest czułosci..ale taki nie krepujacy i niezobowiazujacy..

Gość ekspert w sprawach sercowych
popatrz na niego i powiedz "poczekaj, nie ruszaj się, chyba masz rzęsę/chyba się ubrudziłeś czymś na policzku", a następnie zbliż się i delikatnie zdejmij tę "rzęsę":) sprawdzone, skuteczność gwarantowana:)

Gość mimina
to jest super pomysl:)myslalam tez nad pwoeidzeniem mu ,ze np :żle wyglada..blady jest...i pogłaskaniu go po policzku..moze to cos da ?:) co lepsze z rzesą w oku czy z bladoscia ?

Gość a skad jestes mimina

Gość mimina
Rypin(kolo poznania)

Gość mimina
a dlaczego pytasz ?na film idziemy w poniedzialek,wiec mam jeszcze troche czasu. Wybralam film oszukac przeznaczenie..jak mysliscie dobry wybor? problem w tym ze studjuje a ojn pracuje bardzo daleko ode mnie i nie widujemy sie czesto.musi ten wieczor byc wyjatkowy

Gość ekspert w sprawach sercowych
ja obstawiam rzęsę:D