Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kika3

telefon3

Polecane posty

szukam czegoś do komputera dla mojego kuzyna na 16-te urodziny, myslałam o sluchawkach, bo dużo gra w gierki (maniak), natknęłam się na Creative model HS 950 lub HS 1000 i nie wiem czy kupic.. czytałam, że są proste w instalacji i mają bardzo czysty dzwięk, a firma w sumie znana. .. dorgie nie są. Czy ktoś może je ma i może doradzi czy będą dobre na prezent?

Gość słuchwaki
HS 1000 beda dobrym prezentem

Gość Szef Sznurowek
Kika poczekaj. Lepiej kup model HS 980. Jest tylko o 30 zl droższy za to za tylko 199 zł - mają promocje creative na gram.pl

Ja bym ci polecila bezprzewodowe HS 1200. Moja koleżanka dostała je od rodziców na urodziny jest mega zadowolona. Może latać po całym domu, sprzątać a muzyczka pieknie gra.

o rany, nie wiedziałam, ze jest taki wybór tej firmy,dobrze, ze jeszcze nie kupiłam :-) zainteresowały mnie te bezprzewodowe, to byłby super prezent, a jak są wykonane, chodzi mi ogółem o jakośc :-) a znasz może cenę?

Jakość i materiały bardzo dobre. Można je długo na głowie nosić i nic sie pozniej nie boli. Ostatnio widziałam je w RTV AGD i kosztowały chyba 300 zł, jeśli dobrze pamiętam :)

W sumie creative to dobra firma i produkty jej nie są w wygórowanych cenach. Ja swoje do mp3 kupiłam na magicznaplaneta.pl. I jestem z nich zadowolona, bo już chwilę temu je kupiłam i działają niezawodnie. Przedtem kupowałam zwykłe słuchawki w kiosku i zawsze miałam problem, bo psuły się po niedługim okresie czasu. Teraz już mam porządzne. Możesz spróbować przejrzeć ich ofertę i może tam wybierzesz prezent dla swojego kuzyna.