Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolony31

po jaka cholerę robicie sobie dzieci

Polecane posty

Gość do pani nbfbfb
obsrana i obrzygana to ty jestes i wiesz co wcale sie toba nie przejmuje i mam w dupie co myslisz.moge ci tylko wspolczoc,wlasnej glupoty,ale co na to lekarstwa nie znalezli,zycie lubi platac figle,wspomnisz slowa.

Gość to jest podpucha nie odp
drogie mamy to jest podpucha nie odpowiadajcie bo tylko przedluzacie istnienie tego watku:( niech sie sami kisza w swoim sosie:)

drogie mamy to jest podpucha nie odpowiadajcie bo tylko przedluzacie istnienie tego watku:( niech sie sami kisza w swoim sosie:)

Gość niezadowolony31
to nie podpucha niestety przyznaję marny bardzo ze mnie ojciec przyznaję że najbardziej traci na tym dziecko poprostu nikt się nie spodziewal że będzie aż tak ciężko często szlag mnie trafia i wiem że nawet pod groźbą rozwodu nie będzie drugiego dziecka zdaję sobię sprawę że i żona i dziecko zasługuje na kogoś lepszego ale niestety jestem i czekam na taki moment kiedy dziecko powie o co mu chodzi a nie cięgle wyje ryczy drze się i ni emam pojęcdia o co chodzi to psuje małżeństwo generuję agresję któa udzeila sie dziecku. ale co teraz zrobić? nic zacisnać zeby i cieszyć się z każedo minionego dnia wiem że jestem do dupy, ale po tym pierwszym poście mi ulżyło trochę. Pozdr

ja sie urządziłem bo żona chciała więc co tam, niech ma a teraz mnie angażuje do tego abym sie bawił, zostawał z dzieckiem w domu bo ona chce gdzieś iść, np na zakupy itp. takie dziecko wszystko paraliżuje i wywraca do góry nogami więc po co je sobie robicie gdybym wiedział że żona nie będzie sobie radzić i co chwila mnie wołac do jakiś zajęć przy dziecku to nigdy bym sie nie zgodził na dziecko żałuję tego kroku - bardzo żałuję a jak jeszcze słyszę wzmiankę o drugim to mnie krew zalewa i robi się awantura dzieci niszczą małżenstwa - przynajmniej nasze Wychowywanie dzieci to ascetyzm. zazdroszczę bezpłodnym parom - nie będa mieli takich problemów jak ja sorry ale mnie nie przekolales ta skrucha !!!!! drogie mamy juz tu wiecej nie napisze ale prosze tez sobie jezyka nie strzepcie:( Nie ma sensu

kiedy coś powie? to pewnie powie żebys spierdalaj z jego życia. Nieruzmiem jaki jesteś głupi i nieodpowiedzialny, zostaw żone i dziecko niech osibe ułozy życie z dala od takiego dupka jak ty. Przepraszam ale jak czyta sie takie coś to normlanie krew zalewa człowieka.

Associazione Calcio Milan, commonly referred to as A.C. Milan and as just Milan in Italy, is an Italian professional football club based in Milan, Lombardy. Major League Soccer (MLS) is a professional soccer league based in the United States and sanctioned by United States Soccer Federation (U.S. Soccer). The league comprises 15 teams, 14 in the U.S. and one in Canada. The Chicago Fire is an American professional soccer club based in the Chicago suburb of Bridgeview, Illinois that participates in Major League Soccer. Club Atlético Monarcas Morelia is a Mexican professional football club. Monarcas Morelia plays in the Mexican First Division. The Primera División (First Division) is the top level in the Mexican football league system and is administered by the Mexican Football Federation. Club América is a Mexican football club based in Mexico City, competing in the Primera División. Club Deportivo Guadalajara, commonly known as Chivas (Goats), or El Rebaño Sagrado (The Sacred Herd) is a Mexican association football team based in Guadalajara, Jalisco that competes in the Primera División de México, the highest football division in Mexico. Club América is a Mexican football club based in Mexico City, competing in the Primera División. América is owned by Emilio Azcárraga, who owns Televisa, making it the richest club in Mexico, and the richest outside Europe. Fútbol Club Atlas is a Mexican professional football club. Atlas is one of three teams that play in Mexico's second important city, Guadalajara, along with C.D. Guadalajara and Estudiantes Tecos. in the Primera División de México. Club Deportivo Estudiantes Tecos is a Mexican professional football club associated with the Universidad Autónoma de Guadalajara AC. The Columbus Crew is an American professional soccer team based in Columbus, Ohio that participates in Major League Soccer. D.C. United is an American professional soccer club located in Washington, D.C. that participates in Major League Soccer, the United States' top-tier soccer league. The Kansas City Wizards are an American, professional soccer club based in the Kansas City, Missouri Metropolitan Area that participates in Major League Soccer. Red Bull New York is an American professional soccer organization based in New Jersey that fields a team in Major League Soccer (MLS) called the New York Red Bulls, despite not being located in New York Club Deportivo Chivas USA is an American professional soccer club based in the Los Angeles suburb of Carson, California that participates in Major League Soccer. The Colorado Rapids are a professional American soccer club based in the Denver suburb of Commerce City, Colorado that participates in Major League Soccer. FC Dallas (formerly Dallas Burn) is an American professional soccer team based in the Dallas suburb of Frisco, Texas that participates in Major League Soccer. The Houston Dynamo is an American professional soccer club based in Houston, Texas that participates in Major League Soccer. Los Angeles Galaxy (commonly referred to as L A Galaxy) is an American, professional soccer club based in the Los Angeles suburb of Carson, California. Real Salt Lake is an American soccer club that is based in the Salt Lake City, Utah suburb of Sandy that participates in Major League Soccer.

drogie mamy to jest podpucha nie odpowiadajcie bo tylko przedluzacie istnienie tego watku

Gość niezadowolony31
nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać cód i miód płynący na tym podforum czasami mnie mdli i każdy wątek odbiegajacy od tego miodu jest atakowany i podważana jest jego wiarygodność. sam pamiętam jaka fajna była ciąża każdy tydzień itp aż tu nagle niemiła niespodzianka - zamiast być piękniej lepiej bliżej jest odwrotnie. widok kobiety w ciązy budziły entuzjazm, teraz przerażenie - bo wiadomość że żona znów w ciazy była by dla mnie gorsza niż to że mam białaczkę chyba. dlatego tez profilaktycznie unikam sexu jak ognia, przynajmniej tego klasycznego. Gdybym wiedział to co wiem teraz prawdopodobnie nie zgodziłbym bym się na dziecko, przynajmniej nie tak szybko. Uwierzcie superrodzice że nie każdy nadaje się do wychowywania dzieci i nie każdy ma do tego cierpliwość i nerwy.

po cholere robiles dziecko nie wiesz jakie sa konsekwencje sexu durny ch ** z ciebie i tyle

Gość niezadowolony31
dziecko robiłem bo to było marzeniem żony. mi wtedy nie robiło to różnicy czy będzi eczy nie wiec skoro chciała to co tam. nie kapuje za co te inwektywy matki polki? inny pogląd niż wasz to odrazu zły pogląd?

Gość bo tutaj kazdy kto
smie stwierdzic ze bachory to nie sam cud i miod to od razu chuj i debil, tak samo jak kazda baba ktora sie rozmnozyla to od razu siweta krowa

jaki inny poglad? jej marzenie ?trzeba bylo powiedziec nie !nie masz swojego zdania! ale skoro zrobiles dziecko to sie nim opiekuj jelopie miales jaja zeby je zrobic miej jaja zeby je wychowac stan na wysokosci zadania a nie zachowuj sie jak lalus i nie zal sie ludziom jezu skad ty sie urwales za swoje czyny bierze sie odpowiedzialnosc !zal mi twojej zony marnuje sobie zycie na takiego dupka!

Gość No to skończ ztym
wreszcie.Ja nie widzę problemu,pogadaj z nią, że nie chcesz z nią być i że ci dziecko przeszkadza,rozejdźcie się,bo ja nie widzę sensu tego dłużej kontynuować,skoro odmawiasz jej nawet seksu,bo można to robić,ale z głową.Dlatego lepiej odejdź niż masz ich krzywdzić ,oboje będziecie mieli święty spokój,a najbardziej dziecko.Nie pochwalam twego zachowania,bo to dla mnie żadne wytłumaczenie,że ona chciała a ty nie(do tanga trzeba dwojga),a ty zachowujesz się nie odpowiedzialnie,jesteś nie dojrzały emocjonalnie wiesz?

Gość dfhgvakdgk
najlepsze co zrobisz dla dziecka to jak odejdziesz. no niestety taka jest prawda lepiej zeby sie wychowywalo z jednym ale kochajacym rodzicem