Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.2

Czy to normalne u 12-to laka

Polecane posty

Gość K.2

Mam 12 letniego syna,Do zeszłej jesieni nosił pod spodniami bawełniane rajstopy,którymi "od zawsze" dzieli się z nim siostra.W zeszłym roku kupiłam mu już getry chłopięce,nosił je ,ale i tak oprócz tego dalej ubierał rajstopy(czarne,albo szare),bo twierdził,że są wygodniejsze i że ci koledzy,którzy też mają siostry tak samo noszą rajstopy.Wydaje mi się,że powinnam mu już zabronić ich wkładania,bo w końcu chłopak to chłopak,ale z drugiej strony,może to normalne,że 12-latek jeszcze czasem nosi bawełniane rajstopy.Może jest tu jakiś rodzic,który miał podobny dylemat?Nie zauważyłam jakichś ujemnych zmian w jego zachowaniu.

Gość myeydyy
mam nadzieje ze prowokacja a jak nie to raczej sie od niego wnukow nie spodziewaj :D w ogole kto to wymyslil zeby on takie cos nosil? sam na to nie wpadl raczej...

Gość to normalne w tym wieku
Jak woli nosić rajstopy to mu nie zabraniaj. Dopasuj mu jakies gustowne bolerko i spódniczke do tego żeby całość sie kupy trzymała. Pomyśł jeszcze o jakimś dodatku na przykład o wisiorku albo o broszy :D

Gość ale jestescie zlosliwi
jesli chlopiec lubi nosic te rajstopy to mu nie zabraniaj. moze mu wygodnie i cieplo. Zobaczysz, ze wkrotce sam z nich zrezygnuje. Na razie to jeszcze dziecko!! Jako matka chyba nie masz wiekszych problemow! Kupuj mu te rajstopy i niech dzieciak nosi na zdrowie!

Gość safas
0/10 takie prowokacje nikogo nie śmieszą :o

Gość K.2
Okay,sorka,że pytałam.Nie piszczcie więcej.Zamykam temat :( Niech redakcja Kafeterii wyrzuci mój temat do kosza.Nie mialam zamiaru nikogo zbulwersować,ani siać prowokacji.Ale to co przeczytałam wystarcza mi za odpowiedź. Faktycznie 12 lat to przesada,powiem mu,że już nie może nosić rajstop i koniec.Może i są większe problemy,ale jak się samemu wychowuje dzieci to czasem można na czymś się potknąć.Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Pozdrawiam.