Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety nie róbcie sie na chło

faceci nie lubia kobiet z krótkim włosami taka jest prawda

Polecane posty

Gość Wiecie co-
Jak czytam te wasze debilne tematy to coraz częściej dochodzę do wniosku że na kafe jest spora grupa debili takich prawdziwych(nie wszyscy rzecz jasna) a mianowicie chodzi mi o fakt że całkiem niedawno był temat że- dziewczyny które mają długie włosy to pasztety. Zdecydujcie się w końcu jakie dziewczyny waszym zdaniem są ładne. Albo zrozumcie że każdy ma swój gust!!!

Gość owszem............
kobiety z ktrotkimi wlosamia rzadko sa seksowne, za to jeszcze rzadziej faceci z dlugimi sa mescy niemal kazdy facet z dlugimi to ciota :classic_cool:

Gość blim
mój mąż woli mnie w króciutkich włosach...miałam już długie i stwierdził ze lepiej wygladam w krótkich....w długich wyglądam po prostu strasznie,kompletnie mi nie pasuja....i mam gdzies opinie innych facetów....

Gość do blim
pewnie kryptogej, a woli rowniez pozycje od tylu w seksie?

Gość Sratatatatatatatatatatata
ja mam wlosy sredniej dlugosci wiec nie zaliczam sie ani do jednej,ani do drugiej grupy docelowej:P ktos dobrze napisal,nie kazdemu podoba sie to samo i uogolnianie jest bez sensu...kazdy ma inny gust,kazdemu podoba sie co innego... ja np mam specyficzny gust jesli chodzi o plec meska,ci mezczyzni naprawde przepotwornie podobaja mi sie a ktos trzeci moze np stwierdzic ze ich oklamuje,ze sa bee itp bo jemu akurat sie nie podobaja... napewno znajdzie sie facet ktory lubi babki z krotkimi wlosami. a frustrowanie sie i reagowanie na zaczepki babek z krotkimi wloskami jest bez sensu;)wyluzujcie i nie dajcie sie sprowokowac marnymi istotkami na ktorych nawet kon nie poleci:D

Gość blim
taaaaa kryptogej :D:D:D......pewnie,ktoś ma inny gust to zaraz że jest ''inny'' :o...tylko na forum ktoś mógł tak powiedzieć :D

Gość do blim
jeszcze dodaj ze lubi male biusty (czyli plaskie klaty jak u facetow) :classic_cool:

Gość blim
o nie biusty lubi duże....a mój duży wprost uwielbia ;)

Gość do blim
o nie, gruba baba z duzym biustem i krotkimi wlosami to porazka :(

Gość blim
przecież ja nie jestem gruba....mam tylko duży biust...

Hm. Ktoś tu już coś podobnego pisał... ładna kobieta będzie wyglądała dobrze i w krótkich, i w długich. A brzydka lepiej w długich, niż w krótkich :P Teraz mam za ramiona, ale kiedyś obcięłam się na krótko pod wpływem impulsu. Czułam się ekstra i strasznie swoją fryzurę lubiłam. Jednak słyszę teraz od kolegów, żebym się już tak broń boże nie ścinała...

Rany, co za idiotyzm. Jedni wolą takie, drudzy takie. Jakoś ja mam bardzo długie, gęste włosy, a spotkałam się już z męskimi opiniami, że woleliby mnie w krótkich. Co za kretyni zakładają takie tematy?

a co powiecie o gorniaczce ma zrytą głowe,ale wygląda swietnie,albo ta nowa co teraz spiewa paulla chyba tez jest boska;) ps.mam dlugie wlosy

Gość guzik prawda ...
ja mam krótkie włosy i mój facet szaleje za mną. Twierdzi nawet, że nie życzy sobie żadnego zapuszczania...

Gość kokotek
paulla -wieś tańczy i śpiewa... wygląda jak gwiazda disco polo

Gość do chichotka25
nie zazdroszczę jej wyglądu bo jestem facetem i wypowiedziałem swoją opinię o paulli jako facet. wg mnie wyglada ona tandetnie i w ogóle nie jest w moim guście.

Gość do chichotka25
nie blondynki a rude. SERIO!!!!

Gość kobiety nie róbcie sie na chło
no prosze temat sie ustał czyli coś w tym jest ;)

Gość mnie sie podoba halle berry
w krotkich wlosach. w dlugich wyglada jak male dziecko

mój lubi mnie w każdych włosach no, ale to jest facet wyjątkowy, to nie ma się co dziwić :)

Gość meryl12
uwielbiam kobietę w kródkich włosach i patrzeć jak robi mi loda

Gość on__________
ja lubie kobietki w krotkich wlosach - maja bardziej drapiezny wyglad.. kocice :) jestem facetem.

Gość Normalny chlopak
Jak jest ladna dziewczyna w krotkich wlosach to wyglada zajebiscie:):) tylko musi byc chuda

Gość ja mam włosy DŁUGIE
długie włosy to pojęcie względne, ja np. mam długie włosy, iz a długie włosy uważam takie które są dłuższe od tego miejscu na brzuchu gdzie pępek, a więc dłuższe niż do połowy pleców :) to są długie włosy :) a ładne długie włosy to takie które są zdrowe, nie mają rozdwojonych końcówek i są gęste :)