Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tryglodyci i jaskiniowcy rules

Większość kobiet leci na sterydowych koxów - macie prymitywny gust

Polecane posty

Gość Troglodyci i jaskiniowcy rules
Jestem atrakcyjny, dobrze zbudowany i zadbany. Tylko przeraża mnie, że albo dziewczyna ma tandetny gust albo baraszkowała wcześniej z jakimś chamskim troglodytą albo babiarzem

Gość mazoela
"Jestem atrakcyjny, dobrze zbudowany i zadbany" ale niestety jestes bezmozg...

Gość Troglodyci i jaskiniowcy rules
Jestem wykształcony i oczytany, mam dobrą pracę i samochód służbowy

Gość nie kokosanka
Autorze, nie mam czasu czytać całego topiku, ale z przykrością muszę przyznać Ci rację :(. Mało brakowało, a sama bym była z takim kimś. Po prostu był niezłym manipulatorem, czyli miał dobry bajer, jak to mówią. Brał anaboliki i inne tego typu używki. Miał się za bóstwo, bo leciało na niego mnóstwo atrakcyjnych kobiet. Teraz ma swoją dziewczynę na stałe a proponował mi spotykanie się w weekendy, w wiadomym celu. Gdybym nie posłuchała znajomych i swojej intuicji, miałabym teraz prze.....e. Dziś jestem z facetem, który ma przede wszystkim dobry charakter i nie żałuję.

Gość martynkoska23
Ale totalne bzdury tutaj wypisałeś...myslę, że sam siebie usprawiedliwiasz w kwestii braku kobiety..nie masz jej, nie dochodzi do twojego ograniczonego mózdzku ze może przyczyna jesteś ty więc wszystkie kobiety upchałes do jednego worka, uważając, że sa beznadziejne i nie zasługuja na takiego ksiecia jak ty. Widzisz, tak sie sklada ze nie znosze uogólnien, zawsze przy wyborze partnera kierowałam sie tym, czy ma to cos, co na mnie działa, czy fajnie toczy sie gadka, czy ma cos w głowce..i czesto tak sie sklada ze napakowany ochroniarz z dyskoteki to dorabiajacy sobie student Aw-f

Miałem kilka kobiet, ale o wielką miłość dzisiaj ciężko

Gość edssssu
A ja mam problem ...Poznałam takiego chlopaka starszego o kilka lat i on jest o takiej posturze ...eh ..nie jest rzadnym koxem xd ; p poprostu ma taka budowe...ja jestem drobniutka i jakos dziwnie się czuje z tym , ze wyglądam jak dziecko przy nim taka mała ja mam 16 lat a on 19 ..

Gość alfabetagama
jestem kobieta.i tez mnie to obrzydza.ale sa gusta i gusciki i kazdemu podoba sie co innego.

Gość chlopaku jakbys byl taki
sliczny madry inteligentny i bogaty to nie moglbys sie od kobiet opedzic, bo na takich jest popyt, i na pewno nie plakalbys w rekawy kafeteriuszek. Pewnie jestes niezbyt piekny, niezbyt lotny (to juz udowodniles), ubogi i z kompleksami, wiec skutecznie odstraszasz...

Gość nocny doradca
z opisu i mentalności przedstawiciel handlowy. Zgadłem ? biedaku, przypakuj trochę i skończ z mc donaldem.

Gość ja mysle ze
roznosiciel ulotek

Gość nocny doradca
roznosiciel ze służbowym cinquecento ?

Specjalista bankowy, niestety kręcą się wokół mnie kobiety, które wcześniej dzieliły łóżko z blokersami i innymi wsiurami, co skutecznie mnie odstrasza

Gość nocny doradca
a w czym jesteś gorszy od koksa blokersa ?

Gość ajajajajjjjjjj
matko jedyna a ja po prostu chronicznie nie cierpię łysych, sterydowców, napakowanych i tym podobnych facetów... nawet nie lubię jak facet jest dosc "mocno zbudowany" bleeeee wolę takich zwykłych, szczupłych wysokich, i na pewno nie łysych fujjjjj łysa glaca to obrzydliwosc

Gość fiolkowe oczy
''Jak kobieta jest bardzo ładna to zawsze woli chamskiego macho z bardzo dużą pewnością siebie, wręcz bezczelnego'' to dziwne bo wg tego powinny na ciebie leciec :) moze jeszcze uwazasz ze jestes kulturalny,mily i wrazliwy ? ;)